2777
2789
من حالم خوبه، بله دقیقا به نظرم مهمونا باید در حد پول شامشون کادو رو بدن یه چیزی هم روش بزارن تازه ب ...

خب شما چون مجلس داشتی برات کادو اوردن الان هرجا میری بله باید ی چیزی ام بذاری روش پس بدی 

اما وقتی من مجلس نداشتم حتی شعورشون نکشید که پاگشا کنن یا کادو بدن منم الان دلم نمیاد بیشتر ۵۰۰ بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بایدی وجود نداره هرکسی عروسی میگیره روجیبش حساب کرده ول کن هرچقدرتوانت هست ببر. قرارنیست باکمک. مهمونها هزینه جبران بسه. ولی الان یه عروسی 500تا یه تومن هزینه اش میشه بسکه هزینه هابالاست

❤️❤️

میگم که..... ربطی نداره خب مجلس نگرفتی دلیل نمیشه.... مثلا مثل این میمونه که تولد کادو کم بدی بگی خب ...

تولد و مکه با عروسی خیلی فرق میکنه 

عروسی برا هر دختر و پسری در کل یکبار اتفاق میفته که اطرافیان وقتی زورشون میاد یک کادو بدن یا پاگشا کنن الانم نباید ازت توقع کادو در حد عرف داشته باشن نظر من اینه 

اخه فامیل دور چرا یکتومن بدم ؟ مگه رستورانه میخان پول شام رو دربیارن چه کاریه که مجلس میگیرن من نمیف ...

عزیزم به نظرم شما رو مجبور نکردن که برین ولی اگر تشریف میبربن دیگه کم کم دو میلیون رو گمونم بخورین شام میوه شیرینی و ..تو ی فضای باغ کمتر از این محاله در بیاد انصاف نیست طرف احترام گذاشته لااقل اندازه ی هزینه ای که براتون تدارک دیده بهش برگردونین اونا که مقصر نبودن شما عروسی نداشتین یا لااقل نرید اضافه ی غذامذاهاشونو میبرن خودشون میل میکنن

ببین ب نظرم ادم احترامش دست خودش هست باور کن ی میلیون کمتر بیشتر ب هیچ جای زندگیتون ضربه و سود نمیزنه ولی برای ادم احترام میاره

البته نظر من هستش

ببین بایدی وجود نداره هرکسی عروسی میگیره روجیبش حساب کرده ول کن هرچقدرتوانت هست ببر. قرارنیست باکمک. ...

اره بعد یسریا میان حساب کتاب میکنن باید پول شامتو بدی ورودی تالارتو بدی 

اونی که عروسی گرفته برا دل خودش گرفته 

متاسفانه تو ایرانیا این بده بستونای خاله زنکی  هست

خب شما چون مجلس داشتی برات کادو اوردن الان هرجا میری بله باید ی چیزی ام بذاری روش پس بدی اما وقتی من ...

خب کلا نرو،چرا انقدر پیچیدش میکنی،حرفشم کمتره،والا ابروریزیه۵۰۰،

ندی کمتر به چشم میاد تا۵۰۰،بخدا دیشب یه رژ لب گرفتم،۵۰۰،بعد شما هدیه ۵۰۰؟اخه رو چه حسابی میگی گلم!؟با۵۰۰بالاتر چیزی نمیشه ولی شخصیتت زیر سوال نبر

اره بعد یسریا میان حساب کتاب میکنن باید پول شامتو بدی ورودی تالارتو بدی اونی که عروسی گرفته برا دل خ ...

خب شما خودتم چون نستوندی نمیخوای بدی دیگه ناراحتی نداره چیزی هست که در خودتم وجود داره 

ی جوری میگین تو ایران این خاله زنگ بازیا هست که 😑

خب کلا نرو،چرا انقدر پیچیدش میکنی،حرفشم کمتره،والا ابروریزیه۵۰۰،ندی کمتر به چشم میاد تا۵۰۰،بخدا دیشب ...

واقعا برای منم زیر پنج الان خیلی ضایس جیبمم خالی باشه ارایشگاه نمیرم ولی کادو رو جوری میدم که هم خدا رو خوش بیاد هم بنده ی خدا 

حالا چون مثلا من عروسیم فلان جور بوده دیگران نتونستن اینکارو برام بکنن بیام تلافیشو سر تک تک عروس دومادا درارم از نظر من خیلییی غیر اخلاقیه

خب شما خودتم چون نستوندی نمیخوای بدی دیگه ناراحتی نداره چیزی هست که در خودتم وجود داره ی جوری میگین ...

جواب اونی رو دادم که میگفت برا من ۳ اوردن من ۵ پس میدم 

پس یعنی برامنکه هیچی نیاوردن منم هیچی ندم ؟ 

عزیزم به نظرم شما رو مجبور نکردن که برین ولی اگر تشریف میبربن دیگه کم کم دو میلیون رو گمونم بخورین ش ...

اصلا حستب کتابم نکنی،همونجوری بخوای بقول خودشون بعنوان شادباش یه پاکت شیرینی دست بگیری بیشترز این میشه،نمدونم بعضیا چرا تو هدیه انقدر محاسبه گر میشن

واقعا برای منم زیر پنج الان خیلی ضایس جیبمم خالی باشه ارایشگاه نمیرم ولی کادو رو جوری میدم که هم خدا ...

جای شما این مدلیه 

اینجا حتی فامیلای درجه یک ۵ تومن نمیدن چه برسه ماها که هفت پشت غریبه ایم 

جواب اونی رو دادم که میگفت برا من ۳ اوردن من ۵ پس میدم پس یعنی برامنکه هیچی نیاوردن منم هیچی ندم ؟

ببین اونا اصلا نیومدن و هیچیم نیاوردن اما مثلا اگر میومدن و شما خرجشون میکردی اما کادو نمیدادن حرف شما درست بود اما شما دوست دارین برین عروسیشون ولی کادو ندین این جالب نیست حتی انصاف هم نیست

اصلا حستب کتابم نکنی،همونجوری بخوای بقول خودشون بعنوان شادباش یه پاکت شیرینی دست بگیری بیشترز این می ...

کجایین شما مگه ؟ که یک پاکت شیرینی بیشتر میشه 

اخه جای ما یک پاکت شیرینی اگه منظورت دوکیلوشیرینه میشه ۳۰۰