2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیسی مشخصه

شما همیشه انقد راحت قضاوت میکنی ؟؟ 

من حرفم اینه بدم میاد از ادمایی که عروسی میگیرن توی باغ گرون 

بعد چشمشون به دست مردمه که کی چقد میاره 

هم میخان از چشم و هم چشمی عقب نیفتن هم میخان پول خرجاشون دربیاد از جیب مردم 

من عروسی ای دیدم که طرف دوتومن کادو داده بعد عروس ناراحت شده که چرا فلانی با شوهرش اومده خورده دوتومن کادو داده چون فامیل نزدیک بوده باید بیشتر میداده حالا شام برنج و مرغ داده بود با خیار و سیب و پرتقال و چایی دو مدل شیرینی دانمارکی 

بعدم کادو ربطی به تورم نداره کادو در حد وسع طرف میده اسمش روشه هدیه نباید ادم برا هدیه توقع داشته با ...

ربط داره عزیزم من. مثلا دو سال پیش عروسی من یکی سه تومن داده امسال که من سه نمیدم، پنج میدم. چون پول غذا و ورودی و همه چیز زیاد شده 

نگاه عرف اینه که شما پول شام و ورودی خودتون و حداقل رو بدین یه چیزی هم بزارین روش

در مورد کادو هم✅✅عرفش نفری پونصد هزار تومن هسچهار نفر میرن عروسی شام و میوه و شیرینی میخورن باید دو ...

اره اگه میشد نرفت که خیلی خوب بود 

پشت ادم هزار جور عیب و ایراد درمیارن

ربط داره عزیزم من. مثلا دو سال پیش عروسی من یکی سه تومن داده امسال که من سه نمیدم، پنج میدم. چون پول ...

حالا شما مجلس داشتی برات ۳ تومن اوردن منکه مجلس نداشتم چرا دو تومن ببرم ؟ برا ادمایی که اصلا تو عمرم حتی یگبارم ندیدمشون 

کمتر از یه تومن نمیبرم هیچ جا

همن یه تومن یا نزدیک باشه بیشتر

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
ربط داره عزیزم من. مثلا دو سال پیش عروسی من یکی سه تومن داده امسال که من سه نمیدم، پنج میدم. چون پول ...

یعنی اگه من میرم یک باغ با ورودی ۲ میلیون رزرو میکنم باید توقع داشته باشم یک خانواده ۴ نفره برام ده تا پونزده میلیون بیارن چون من باغ دومیلیونی رزور کردم 

بعد اونا که مجلسشون مثلا باغ ۵۰۰ تومنی بود منم ۲۰ ملیون ببرم چون ا نا پونزده اوردن اره ؟؟؟ 

حالت خوبه ؟؟؟؟؟ 

من میگم کادوی عروسی یک هدیه س که مهمان میده نباید توقع داشته باسی پول شام و خرجی که کردی رو مهمان بیاد بده 

بنظرم اصلا نرید.. حتی اگ جشن نگرفتید باید بتون کادو عروسی میدادن ولی اگ دوس داری شرکت کنی 500 بده

والا هیچکی از قوم شوهر منو حتی پاگشا نکرد بعد حالا توقع دارن برم عروسیاشون یک تومن دوتومن بندازم 

خدایی خیلی رو دارن اینجور ادما که دعوت میکنن باز 

حالا شما مجلس داشتی برات ۳ تومن اوردن منکه مجلس نداشتم چرا دو تومن ببرم ؟ برا ادمایی که اصلا تو عمرم ...

میگم که..... ربطی نداره خب مجلس نگرفتی دلیل نمیشه.... مثلا مثل این میمونه که تولد کادو کم بدی بگی خب من که تا حالا تولد نگرفتم، یا ولیمه کادو نبری بگی من تا حالا مکه نرفتم. 

کادو بده بستون نیست، شادباش هست، حالا ما هم نمیگیم 2، میگیم حداقل حداقل 1 ببر

یعنی اگه من میرم یک باغ با ورودی ۲ میلیون رزرو میکنم باید توقع داشته باشم یک خانواده ۴ نفره برام ده ...

من حالم خوبه، بله دقیقا به نظرم مهمونا باید در حد پول شامشون کادو رو بدن یه چیزی هم روش بزارن تازه به عنوان هدیه 

اینجوری حداقل هر شخص حدود 500 باید بده، 4 نفرن میشه 2، این ساده ترین نوع عروسی و پذیرایی، که شامشون یه سیخ کوبیده و یه سیخ جوجه باشه 

پونصد تومن میشه دو تا بستنی و دو سه تا پفک، پول یه پیتزاست

مگه ادم رستوران میره که شامشو حساب کنه ؟ اگه قرار باشه طبق خرجی که عروس داماد کردن پول بدیم که همون قبل مجلس بگن نفری انقد بدین تا من عروسی بگیرم 🤣

من حالم خوبه، بله دقیقا به نظرم مهمونا باید در حد پول شامشون کادو رو بدن یه چیزی هم روش بزارن تازه ب ...

نه اینجا مرغ ربی میدن با دومدل میوه دو مدل شیرینی بعد توقع انگشتر طلا دارن از مهمان