2777
2789
چه آدم عجیبی هستی!کادو تو این تورم باید چقدر باشه؟می خوای دویست تومن بدی بره؟

بعدم کادو ربطی به تورم نداره کادو در حد وسع طرف میده 

اسمش روشه هدیه 

نباید ادم برا هدیه توقع داشته باشه که براش طبق تورم بیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون وقتی فامیلای خودشون میرن پونصد میدن دلیلی نداره منه غرسبه که حتی یگبارم ندیدمشون برم دو تومن ...

اگه نرخ کادوهاشون در  حد پونصد تومنه که شما هم پونصد تومن بدید. اینجا از چند صد تا شهر و فرهنگ و شرایط مالی مختلف هستیم، طبیعیه که میزان هدیه دادنمون فرق داشته باشه.

اره چون وقتی فامیلای خودشون میرن پونصد میدن دلیلی نداره منه غرسبه که حتی یگبارم ندیدمشون برم دو تومن ...

اگر غریب بودی دعوتت نمیکرد خب وقتی طرف بهت ارزش قائل شده و دعوتت کرده توهم جبران میکنی بعدم ادم بخاد سر انصاف کادو بده الان دیگه کمتر یکی دو تومن زشته

عزیزم شما تصمیمت رو پونصد تومنه ولی خودتم روت نمیشه این تاپیکو زدی که فقط چهار نفر بیان تاییدت کنن خیالت راحت بشه که ۵۰۰ بدی. شما هرچی دوس داری بده. هرکی هرچی میگه شما باز حرف خودتو میزنی .تصمبمتو گرفتی پس چرا نظر بقیه رو میپرسی گل من

عزیزم درک می‌کنم که نگرفتن جشن عروسی بدون اینکه شما رضایت داشته باشید چقدر سخته. حق دارید. من الان د ...

الان اینایی که توی عروسیت دعوت نبودن اگه دعوتت کنن میری ؟ چقد میدی ؟ 

اگر غریب بودی دعوتت نمیکرد خب وقتی طرف بهت ارزش قائل شده و دعوتت کرده توهم جبران میکنی بعدم ادم بخاد ...

سر چه انصافی ؟؟؟؟ اینکه همه مهمونا یجور کادو بدن که پول باغ و شام دربیاد و ضرر نکنن ؟؟ مگه عروسی رو برا دل خودشون میگیرن یا اینکه ببینن کی چقد کادو میاره ؟؟؟ 

دو تایی با همسرم بریم حداقل  دوتومن میدیم. اگه سطح پذیراییشون بالا باشه، سعی میکنم نزدیک به هزینه ای که کردن کادو بدم.

بازم شما عرف فامیل خودتون رو در نظر بگیرید. 

عزیزم شما تصمیمت رو پونصد تومنه ولی خودتم روت نمیشه این تاپیکو زدی که فقط چهار نفر بیان تاییدت کنن خ ...

من منتظر تایید بقیه نیستم اینجا هم سایت تبادله 

میخاسم ببینم بقیه در چه حدی هستن 

که متوجه شدم شهرها و حتی خونواده ها متفاوته کادوهاشون 

عروسی فامیل که کلا نمیرم.چون فازشون خیلی با من فرق داره.

غیر از فامیل هم بستگی داره ارتباطم باهاشون چجوری باشه. اگه از قبل ارتباط نداشته باشیم، نمیرم.

عزیزم شما که تصمیم خودت رو گرفتی ۵۰۰ بدی، هرچی ام بهت میگن کمه باز میگی زیاده یعنی حاضری کمترم بدی، پس چرا نظر میپرسی؟ یه مثال ساده بزنم؟ عروسی من ۹ ماه پیش بود یکی اومد ۴ نفر بودن مثل چی حمله کردن شام خوردن آخرش ۵۰۰ دادن برگردم عقب هرگز دعوت نمیکنم نه بخاطر اینکه خوردن بخاطر اینکه درک کافی نداشتن شما فقط با اینکارت چهره خودتو جلو اونا بد نما میکنی حالا هرطور خودت راحتی کسی نمیتونه برات تعیین تکلیف کنه چون خودمختاری

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

اسی من یه چیزی بگم، اصلا ربطی نداره چون تو عروسی نگرفتی پس تا اخر عمر باید به همه عروسی ها کم کادو بدی 

آخه به اونا ربطی نداره که عروسی نگرفتی، کادو اصلا رسمش این نیست خواهر 

بیا این یک تومن و بده که حرفی نباشه توش فردا به خدا پشت سرت میگن خسیسه. ما صلاحت و میخوایم