2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمینمره هامدینی ۱۹زبان ۱۹ شیمی ۱۹.۵زیست ۲۰ریاضی ۲۰فیزیک ۲۰هویت ۱۸.۷۵سلامت ۱۵فارسی ۱۹.۷۵عربی ۱۹.۷۵

وای تو رو خدا بهم بگو زبان چجوری ۱۹ گرفتی چیکارا گردی هر روز میخوندی چجوری میخوندی با کی پیش رفتی 

ممنون میشم آخه زبان من افتضاحه امسال می‌خوام حداقل ۱۷ بگیرم 

منطقه ۳رتبم که اومد تگت میکنمایشالا که اسکلم نکرده باشن و تو همین محدوده باشه

منم دخترم منتظر هست...از کسایی که فرهنگیان دادن  پرسیدم میگن تراز معدلو خیلی خوب دادن بهشون ...دختر منم لب مرز روزانه شهر خودمونه تراز اردیبهشتش شد ۹۶۰۰ وتخمین معدل بهمنی بااحساب دوتا از نمرات درسای پارسال بازه ۹۲۰۰تا۹۷۰۰بهش میده اگه زیر ۹۳۰۰بگیره روزانه شهر خودمون نمیاره....حتما تگم کن من بلد نیستم تگت کنم

وای تو رو خدا بهم بگو زبان چجوری ۱۹ گرفتی چیکارا گردی هر روز میخوندی چجوری میخوندی با کی پیش رفتی مم ...

من پارسال زبان ۱۴ گرفتم

و نمره زبان من معجزه بود به اندازه ۲۵ برام ارزش داشت

فیلمای دبیر زبان موسیه سیب ترش رو دیدم صرفا چون دیر شروع کردم به خوندن زبان و حجم فیلما از لحاظ زمانی کم بود

ولی تو فورجه خیلی خوندم و خیلی نمونه سوال حل کردم

کتاب فرمول بیست داشتم ولی سطحش از وضعیت زبان من بالاتر بود استفاده نکردم بیشتر همون نمونه سوالای سالای قبل

منم دخترم منتظر هست...از کسایی که فرهنگیان دادن پرسیدم میگن تراز معدلو خیلی خوب دادن بهشون ...دختر ...

خیلی عالیه که

البته تخمین بهمنی نسبت به مثلا تخمین سیب ترش بدبینانه تره به من ۲۰۰ تا رتبه بالاتر میداد منم رو حساب اینکه جامعه آماری سیب ترش  بیشتره امیدمو به اون بستم 😂