2777
2789
عنوان

همکار شوهرم خیلی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست

بستگی به خانومه وبستگی به شوهرت داره

ولی کلاحسودی هم داره

من شوهرم سرکارش اصلاخانوم نیست اماازشرکت هاوکارخونه های دیگه زنگ میزنن معمولامنشیشون خانومه که تماس میگیره شوهرم اکثراگوشی روبلندگوجواب میده

بعدیجوری حرف میزدن صداشون رونازک میکردن باعشوه هی اقای مهندس مهندس میکردن میخواستم ازپشت گوشی دست کنم توحلقشون

اماوقتی جواب دادن های مودب وسنگین شوهرم رومیدیدم کیف میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل باشه هول نباشه کافیه...ب روی شوهرت نیار..اگ‌ک تو محیط کار تنها نیستن مهم نیسمن شوهرم برای ی سر ...

نه موجه به نظر میومد 

نمی‌دونم من که کنارشون نیستم 

ولی منکه زنم ذهنم درگیر شد 

چه برسه به اقایون 😅

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه موجه به نظر میومد نمی‌دونم من که کنارشون نیستم ولی منکه زنم ذهنم درگیر شد چه برسه به اقایون 😅

من یه همکار اقا دارم متاهله خوشتیپه یکی از همکارای خانم خیلی براش کرم میریزه و چراغ سبز میده ولی اون آقا اصلا محل نمیده همش خانمم خانمم میکنه 

من یه همکار اقا دارم متاهله خوشتیپه یکی از همکارای خانم خیلی براش کرم میریزه و چراغ سبز میده ولی اون ...

خوش به حال زنش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه موجه به نظر میومد نمی‌دونم من که کنارشون نیستم ولی منکه زنم ذهنم درگیر شد چه برسه به اقایون 😅

ما زنا ب این چیزا دقت میکنیم فکر نکنم آقایون انقدر ذهنشون درگیر اینچیزا باسه...

ما زنیم و حسود😬

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

ما زنا ب این چیزا دقت میکنیم فکر نکنم آقایون انقدر ذهنشون درگیر اینچیزا باسه...ما زنیم و حسود😬

اره خدایی 

منم ظاهرم بد نیست 

ولی خب آدم نگران میشه 

اره خدایی منم ظاهرم بد نیست ولی خب آدم نگران میشه

بیخچال باش...ببخشید اینجوری میگم ولی تا میتونی از شوهرت کار بکش...رسش رو در بیار...چطور بگم...نذار نیاز داشته باشه‌....ن اینکه بگم خیانت میکته ها نه....ولی مرداد رو تو خونه باید سیر کرد 

بلخشید خیلی واضح گفتم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم