2777
2789
عنوان

همکار شوهرم خیلی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 55 پست
اندامش چجوریه؟

اندام خوب ظریف 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرد باشه زیاد سمتش نمیرن

چرا نمیرن ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

لاغره یانه مثلا قدش چنده؟

قد بلند لاغر هست 

هزاران هزاااار دختر زیبا تر و شاداب تر از ما توی این جهان هستی 

توی کشور ما

توی شهر محل زندگی ما

توی محله ی ما 

توی کوچه یک ما 

و حتی توی خونه یه ما 

ممکنه خواهر ما از ما زیبا تر باشه

ممکنه توی اقوام دختران زیبا تری از ما باشن 

شوهر شما کافیه عاشق شما باشه و توی ذهنش چیزی باشه بنام شرف . 

اون وقته که دیگه جای نگرانی نیست .

بجای اینکه این همه عذاب بدی خودتو یه سوال از خودت بپرس و تمام .

شوهر من شرف داره ؟

اگر جواب بله هست خیالت راحت 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چه شکلیه دختره

نچرال چهره معصوم ولی خیلی خوشگل 

خوشگل باشه هول نباشه کافیه...ب روی شوهرت نیار

..اگ‌ک تو محیط کار تنها نیستن مهم نیس

من شوهرم برای ی سری کارا میره هر وقت دفتر دوستش منشیش انقدر هوله ک نگو...با ابنکه از اول همکلاسم بود میشناختمش انقدر پز میاد ک انگار از خارج اومده هر وقت با شوهرم کار داره زنگ میزنه الووووو آقاااااای مهندددددس خوبیییین؟انقدر عشوه خرکی میاد عنتر خانم...حالا همین خانم قبل از اینکه بفهمه شوهر من مهندسه و جایگاه اجتماعی داره تو ی مهمونی ما رو دید اونجا با ی دختری  بود بعد کلا لاتی رو پر کرده بود داداشی بود برا خودش بعد ۵ سال یهو شوهرم رو دید عوض شد😁

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم