2777
2789
عنوان

کجای کارو اشتباه رفتم که وضعم اینه و هی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 52 پست
از کجا تورو میشناخت؟؟

هیچ جا

من خبر مرگم تو آزمایشگاه استادم رو پروژه کار میکردم با یکی از دانشجوهای دکترا که ایرادامو بگیره

اینم با دوتا از ارشدای جدیدالورود دانشگاه ما رفیق بود هی میومدن آزمایشگاه اتراق میکردن عین بی خانمانا

اینم اونجا منو دید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چرا بهت پیشنهاد بد دادپوشش و ارایش نامناسب داشتی؟چون دنیا و دو ملت تو دانشگاهن ولی این خبرا پبش نمیا ...

نمیدونم واقعا

اصلا نمیفهمم چرا به من بند کرد

نه عادی ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا الان به متاهل ها هم پیشنهاد میدن اونم وقیحانه شما اهمیتی ندی خودش خسته میشه میره یعنی آنقدر پیگ ...

منم همینو میگم

مطمئنم طرف روانیه و واسه همین میترسم

آخه من اصلا به چه دردش میخورم که بهم بند کرده

اونم ۹ ماه

مگه شهر هرته

نمیدونم

کلا حالم خوب نیست

حس امنیت ندارم

همه چیمو دی اکتیو کردم

اینستا،لینکدین،تردز،...

ولی اعصابم خورده

همش میگم نکنه خونمو بلده

نکنه دنبالم راه افتاده قبلا

اصلا نمیدونم چی کار کنم

منم همینو میگممطمئنم طرف روانیه و واسه همین میترسمآخه من اصلا به چه دردش میخورم که بهم بند کردهاونم ...

دیوانست ازش شکایت کنین و یکم ترسناکه طرف ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

وضع جامعه جالب نیست پیگیرت شده گفته حتما پا میدهوقتی به بحث و دعوا کشیده شده فکر نکنم دیگه بیشتر خود ...

نمیدونم واقعا

آخه کی ۹ ماه پیگیر یه زن متاهل میشه

مریض روانیه خودتو ناراحت نکن با دختری مشکل نداشتی

نه والا

اصلا جو ارشد دانشگاه ما خیلی رسمیه

از این مشکلا پیش نمیاد

شکایت کن ازش تو ک نش میزارن

بابای پسره پاشده اومده تهران میگه شماها صورت پسرمو داغون کردین ازتون شکایت میکنم شوهرتو میندازم زندان دیه میگیرم شوهرتم سابقه دار میشه

بعد که دید من اسکرین ریکورد و اسکرین شات فحشا و درخواست نامشروع پسرشو دارم افتاد به من من

قبلش ازمون طلبکار بودن

از اون ورم حراست میگه سازش کنین ما پسره رو ادب کنیم

میگه یه درصدی از پول بیمارستانشو بدین و تموم کنین بین خودتون

همسرم میگه من یه قرونم به این ز‌...ا زاده پول نمیدم که پرروتر بشه

اصلا موندم چی میشه

بابای پسره پاشده اومده تهران میگه شماها صورت پسرمو داغون کردین ازتون شکایت میکنم شوهرتو میندازم زندا ...

باباهه خودش فهمیده چه چیز قهوه‌ای خورده پسرش 

اگه درگیر نمیشد همسرت کارتون راحت تر بود 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

انگار تو این قضیه دچار وسواس فکری شدی

آره

ولی خب میترسم

اگه طرفم مزاحم عادی بود حرفی نداشتم

ولی حس میکنم این دیوونه اس

چون آخه آدم مزاحم عادی که قصدش هیزیه نهایتا محل ندی ول میکنه میره.این بعد ۹ ماه منو بی خیال نشده.

کی آخه ۹ ماه پیگیر یه زنه که متاهلم هس و چیز خاصی هم نیست

نمیدونمخیلی حالم خرابههمش میگم نکنه نقشه بکشن برامون

معلامه از این فکرها میکنین طرف مشکل داره سالم نیستش که حتما که به حراست میگین هیچی توی کلانتری هم سر بزنین و پلیس رو در جریان بذارین و تو خدمات قضایی شکایت بنویسین تا احضاریه بره منزلش و بدونه فقط تهدید نیستین ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••