2777
2789

من متاهلم،همسرمو دوست دارم،هیچ وقتم به کسی به جز اون نگاهم نکردم.دانشجوی ارشدم هستم.بعد زمستون یه پسر دانشجو از یه دانشگاه دیگه مزاحمم شد،فحاشی کرد،درخواست ناجور داشت ازم،منم بلاکش کردم،بعد با یه اکانت دیگه اومد تو تلگرام بهم گف تو ج....ای و فحاشی کرد،من بازم بلاکش کردم،بعد بازم دنبالم بود تا همین دو هفته پیش و تا جایی یارو مزاحم شد که همسرم درگیر شد باهاش.(به حراست اطلاع دادیم و قراره پسره رو به سنگین ترین نحو ادبش کنن)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ولی من کلا دیگه خیالم راحت نیست.همش احساس ناامنی و وجود یه تهدید دارم.آخه خداییش کدوم آدم نرمالی تا این حد پیگیر یه زنه که حتی باهاش همکلامم نشده؟😐

الان جوری شدم که تنها از خونه دوست ندارم بیرون برم،همش میگم این که ۹ ماه از من نکشیده بیرون نکنه خونمو بلد باشه؟نکنه یه جا کمین کنه وقتی تنهام بلایی سرم بیاره؟

خیلی حالم خرابه هرروز.

دلم میخواد پسره یه بلای بدی سرش بیاد داغش به دل ننه باباش بمونه که انقد باعث استرس منه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بهت پیشنهاد بد داد

پوشش و ارایش نامناسب داشتی؟

چون دنیا و دو ملت تو دانشگاهن ولی این خبرا پبش نمیاد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شکایت کنید ازش تا اجدادش رو با چشم ببینه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

والا الان به متاهل ها هم پیشنهاد میدن اونم وقیحانه شما اهمیتی ندی خودش خسته میشه میره یعنی آنقدر پیگیر هست که پای حراست و بازداشتی و اینا بیاد وسط ؟؟ چه خل و چلیه ؟؟ والا من پسر باشم دنبال دردسر نمیگردم اونم خانوم متاهل 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••