این پسر 24 سالشه و رفیقم 20 سالش
بشدت پسر عصبی هستش، تو زندگیش مشکل زیاد داشته و ازشون گذر کرده
با دوستم دعوا زیاد داشتن ولی توی هیچکدوم از دعوا ها به دوستم کوچیییکترین بی احترامی ای نکرده
ولی من با چشم خودم دیدم که مثلا توی بوستان نشستیم یهویی یه پسری اومد بهمون تیکه انداخت (پسره یکم دورتر با تلفن بود)
اینو که دید وحشتناک شدا!! یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین! صورتش قرمز شد، دستاشو مشت کرد ،رگاش زد بیرون. اومد و تا میتونست اون پسرو زد جوری که واقعا سر و صورت طرف خونی شد و با التماس دوستم بیخیالش شد
یا مثلا حس کنه کسی به رفیقم زل زده همین آشه و همین کاسه
کسی تو خیابون بهش تنه بزنه (آقا ها گفتم با خانوما کلا محترمانه و عادی برخورد میکنه) دعوا میکنه با طرف!
توی صحبت با کسی صدای طرف بالا بره پسره دوبرابر واکنش نشون میده و به بددهنی و کتک میرسه
کلا عصبیه ،ولی میگم تا حالا اتفاقی با خانومای جامعه، خانوادش، من یا رفیقم نیفتاده
ولی از اونجایی که الان قصد ازدواج واقعا جدی ای دارن و واقعا هردوشون دلو دادن رفته من نگران رفیقمم
تنها کسیم که به راهنماییش گوش میده منم، بهش گفتم این طور عصبی بودن غیرطبیعیه و باید حل بشه
یکم داره راجبش فکر میکنه ولی من میترسم بازم گوش نده
آخه فکر کنید اگه حتی تو آینده خودشون توی دعوا برخوردش با دوستم بد نشه ولی این بد نیست که آدم تو خیابون راه میره حواسش باشه دعوا راه نیفته و استرس داشته باشه؟
بنظرتون من خیلی سختگیر شدم و نگرانم یا واقعا این مشکلات هست؟ شما بودید جای دوستم واسه مسئله ازدواج قبول میکردید؟
(از نظر مالی و بقیه چیزا اوکی و معمولیه مشکل این عصبی شدن و رد دادنست!!)