2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی در بارداری

157 بازدید | 2 پست

در علم پزشکی هیچ آیین یا شواهد علمی پشتیبانی کننده از این نظریه که خورشیدگرفتگی یا ماهگرفتگی میتواند باعث بروز لکه های ماهگرفتگی روی پوست جنین شود، وجود ندارد.به طور کلی، لکه های ماهگرفتگی روی پوست جنین همان لکه های پوستی هستند که ممکن است بر اثر تغییرات هورمونی در اثر حاملگی بروز کنند. اما ارتباط مستقیم آن با خورشیدگرفتگی یا ماهگرفتگی منفی است. برای اطمینان بیشتر و کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد می کنم با متخصص پزشکی و یا مشاور سلامتی خود مشورت کنید.

لکه‌های موسوم به 'ماهگرفتگی' یا 'خورشیدگرفتگی' در واقع هنگامی که درباره پوست جنین صحبت می‌کنیم، مربوط به انواعی از لکه‌های مادرزادی پوست هستند که منشا آنها ژنتیکی است و ربطی به وقایع محیطی مانند نگاه کردن به گرفتگی ماه و خورشید یا تماس با بدن در دوران بارداری ندارد. این لکه‌ها می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند، از جمله لکه‌های فلاوندر (مانند یک لکه مسطح قرمز رنگ) یا لکه‌های کم رنگ که به نام لکه‌های قهوه‌ای مایل به قهوه‌ای نیز شناخته می‌شوند. این لکه‌ها اغلب بی‌ضرر هستند و نیاز به درمان خاصی ندارند مگر اینکه مشکلی ایجاد کنند یا از نظر زیبایی اصلاح مد نظر باشد. در موارد نادر، ممکن است برخی از لکه‌های مادرزادی نشان دهنده مشکلات ژنتیکی یا شرایط زمینه‌ای باشند که نیاز به مشاوره پزشکی دارد. توصیه می‌شود با پزشک متخصص پوست یا پزشک معتبر در این زمینه مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که نگرانی خاصی وجود ندارد.

عزیزم علم پزشکی هنوز در برابر خیلی چیزا جوابی نداره و علم خداوند بالاتر از تمام علم هاست‌.

دقیقا 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.