2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه کار شاخی نکردی فرهنگیان قبول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 33773 بازدید | 797 پست
با احترام دختر خاله شما الان داره از حسودی اتیش میگیره دودشم الان چشم منو داده کور میکنن بگیر خاموشش ...

خیلی خندیدم با کامنتت🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من خودم فرهنگیان و دوست نداشتم قبول شدم انصراف دادم ولی دلیل نمیشه رشته بدی باشه تلاش شما قابل تحسین ...

جدی حسودیه؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا برا معلمان اینقدر گارد میگیرن . من نه معلمم نه عزیزانم معلم هستن که بگیم می‌خوام از خودمون تعریف کنم. ولی خداییش خیلی صبوری میخواد. با این همه بچه سر و کله زدن. اینم بچه های امروز. ما با یه دونه کلی سر و کله می‌زنیم و اعصاب خوردی . تازه اونا بعد این چند ساعت باید بانرژی داشته باشند برا خونه و شوهر و بچه ها و کارهای خونشون

با اینکه من اصلا خودم و باهاش مقایسه نکردمحس ناکافی بودن بهش ندادمهمش بهش امید میدادم توهم شروع کن ب ...

چجوری خوندی ک قبول شدی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کاری به تو ندارم منظورم کلیه ولی فرهنگیان هم همچین آش دهن‌سوزی نیست

منم نگفتم فرهنگیان اش دهن سوزیه

ولی وقتی یه نفر میاد خورد و خاکشیر میکنه موفقیت تورو نمیدونم چی بگم!

اخه فرهنگیانم ترازش با فیزیو دولتی و ... برابری میکنه کم تلاش نمیخواد

مبارک باشه فرهنگیان قبول شدن اصلا آسون نیست .موفق باشی

سلامت باشی عزیزم لطف داری