2777
2789
من رفتم دکتر این شامپو رو داد بهم(کتوکنازول)و گفت یه شامپوی تقویت کننده ضد ریزش مارک خوب بگیر ترجیحا ...

من موهام کراتین شده منم میتونم از این شامپو استفاده کنم ؟

خیلی ریزش داره 

(H)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز همین ساعت برم حموم دقیقا بیست و چهار ساعت بعد فک میکنم دوهفته حموم نرفتم چربه چربه 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
من موهام کراتین شده منم میتونم از این شامپو استفاده کنم ؟خیلی ریزش داره

چند تا مدل تقویتی داره بیوکسین عزیزم بزن گوگل فکر کنم یکی از مدل هاش مخصوص موهای کراتین شده هست

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خدایی؟ مثلا چند روز بگذره موها چرب نمیشه دیگه ؟

از همون دفعه اول یکم تغییرشو میبینی ولی بعد ۴،۵ بار مصرف دیگه خیلی تغییر میکنه

منم از چربی موهام کلافه شده بودم فقط همین جواب داد.

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱