2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه کار شاخی نکردی فرهنگیان قبول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 33502 بازدید | 790 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نگفتم فرهنگیان اش دهن سوزیهولی وقتی یه نفر میاد خورد و خاکشیر میکنه موفقیت تورو نمیدونم چی بگم!ا ...

نه دیگه

پزشکی و فیزیو تراز برابری تقریبا میخوان

فرهنگیان خیلی تفاوت داره باهاشون عزیزم

بخدا بهم میگه امسال نیروهای ضعیف و هم قبول کردن برای همین قبول شدیمیگه من فرهنکیان تو چنگم هست ولی ه ...

سوخته از اینکه تو بدون هزینه زیاد تونستی همچین کاری کنی

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

ندیده و نشناخته حاضرم بگم زیرش زیاده داره میسوزه....شعله پخش کن بذارید لطفا

دختر نترکی🤣اینا چیه میگید

خب اگه دوست داره اونم بره فرهنگیان قبول شه ماهم خوشحال بشیم

نمیدونم چرا دل من و میشکونه

میگه تو شانسی قبول شدی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کاری به تو ندارم منظورم کلیه ولی فرهنگیان هم همچین آش دهن‌سوزی نیست

خیلی زشته واقعا این حرفا 

خیییلیییی 

علاقه داره الان ذوق داره قبول شده 

اگ راحته شمام برین خب

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

والا با این سخت گیری هایی که سر استخدامی گذاشتن و انقد اذیت میکنن سر مزخرف ترین چیز از مصاحبه رد میکنن اتفاقا خیلیم کار شاخی کردی قبول شدی و فرهنگیان شغل خوبی هست واسه خانوم. درسته درامدش چندان نیست ولی من محیطشو دوس دارم و علاقه دارم به معلمی.

و اون ادم از سر حسادت همچین حرفی زده.واقعا واضح نیست؟؟؟هیچوقت یه ادم درست حسابی بقیه رو نمیکوبه این عقده ای ها از هرچیز یه ایراد میگیرن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

عزیزم چیا خوندی بیشتر قبول شدی خیلی سبز میخوندین چه کتاب های خریدی میشه راهنماییم کنی ممنون عزیزم

خداشاهده هیچی کتاب تست و کلاس نرفتم

کتاب خوندم فقط 

یه نفری برام کتاب تستای سال ۹۹ اورد اونا قدیمی بودن استفاده نکردم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تبریک میگم عزیزم موفق باشی برای منم دعا کن توروخدا🥲🥲

سلامت باشی دختر مهربون😍😍حتما قبول میشی اگه از خدا بخوای و تلاش یکنی

اسی از اینا تو فامیل مام زیاده 

ده ساله پشت کنکورن 

بعد تا اسم یه رشته ای رو میاری پیف پیف میکنن بابا اگ من اینو میخاستم همون سال اول قبول شده بودم 

زر میزنن گوه میخورن همون پایینترین رشته هم قبول نمیشن 

فقط بلدن گوه بخورن 

مطمئن باش از حسودیه 

بگو ایشالا توام قبول میشی یه رشته متوسط🤣🤣

دقیقا این جمله رو بگو

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..