2777
2789

من فرهنگیان قبول شدم توی مدت خیلی کم(رشته تجربی)
تسلط بالایی روی مباحث درسی و مشاوره ای دارم

ترازم هم بالا بود
اگه سوالی دارین بپرسین راهنماییتون میکنم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

سلاام شرایط سنی داره؟

حتما باید مدرک دیپلمو داشته باشیم بعد کنکور بدیم؟

اگه دیپلم تجربی بگیرم میتونم برای هر رسته ای فرهنگیانش کنکور بدم؟درسا چیا هستن 

کتاباتو معرفی میکنی؟؟

عزیزم اینا سوالای دخترخالمه که بعد سال ها تصمیم گرفته درس بخونه برای فرهنگیان قبول شه میشه جوابشونو بگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاام شرایط سنی داره؟حتما باید مدرک دیپلمو داشته باشیم بعد کنکور بدیم؟اگه دیپلم تجربی بگیرم میتونم ب ...

سلام عزیزم
بله اگه سهمیه داشته باشین خیر 
امسال که من شرکت کردم  کنکور فرهنگیان جدا بود بله باید دیپلم داشته باشین یا اگه دانش اموز هستین باید اون سال دیپلم قبول بشین
اگه هدفتون قطعا فرهنگیان هست میتونین کنکور رشته ریاضی شرکت کنین چون رقابتشون کمتره راحت تر قبول میشین
و بستگی داره اون سال چه رشته هایی توی شهرتون ظرفیت داشته باشه یا برای چه رشته ای ترازتون به حد نصاب برسه
اگه میخواین تلگرام پیام بدین براتون ویس بفرستم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

برا فرهنگیان باید چه کتابایی رو بخونیم؟ منم تجربی ام

عزیزم من چون هدفم فرهنگیان نبود کتاب خاصی نخوندم فقط هوش و استعدادشو یکم تمرین حل کردم
اگه میخوای یه پی دی اف دارم اونو برات ارسال کنم
و اینکه یه کتاب هست اونو باید بگیری یه سری دروس دین و زندگی توش هست و اینجور چیزاییه
در کل سخت نیست 

عزیزم رشتت تجربی بود؟منطقه چند بودی

بله

منطقه 3

راجب انتخاب رشته هم اطلاعات داری؟

تقریبا
سوال بپرس اگه بلد بودم جواب میدم

اسی تراز معدلتو با تخمین تراز بهمنی هم حساب کرده بودی؟

نه عزیزم

ولی تراز معدلم کم شد چون ترمیم دومی بودم نمیشد مال سال گذشته رو بذارم
پارسال 8800 بود معدلم