2777
2789

مثلا تو خونه باباتون همش اعصابتون خورد بوده یا  نمیتونستین درست جایی برین یا تفریح کنین

ولی بعد ازدواج احساس راحتی کنین

من خیلی اذیتم نمیتونمم مستقل بشم ای کاش یه آدم‌خوب پیدا میشد من از اینجا میرفتم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من بعد ازدواج راحت شدم چون بابام به شدت آدم بی مسئولیتی بود و شوهرم کاملا برعکسشه و بابام با دوستاش میرفت تفریح ولی شوهرم بدون من تا سر کوچه نمیره باباموموقع عصبانیت  فحش های رکیک میداد ولی تا الان یه دونه فحش از شوهرم نشنیدم

عزیزم بهتره هیچ وقت از جایی ک هستی فرار نکنی سعی کن مشکل.رو حل کنی

مشکل اصلی بابامه ک درست بشو نیس وقتی اون خوب نیست زندگی من پر از سختی چالشو فشاره جوریکه منم نمیتونم کاری بکنم

بله من بعد ازدواج راحت شدم چون بابام به شدت آدم بی مسئولیتی بود و شوهرم کاملا برعکسشه و بابام با دوس ...

خوشبحالت تقریبا بابای منم‌همینجوریه همیشه هم برامون دردسر درست میکنه خسته شدم انقد با ترس کمبودو عصبانیت زندگی کردم

خوشبحالت تقریبا بابای منم‌همینجوریه همیشه هم برامون دردسر درست میکنه خسته شدم انقد با ترس کمبودو عصب ...

از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم انشالله اونی که لایقته همسرت بشه

بله من بعد ازدواج راحت شدم چون بابام به شدت آدم بی مسئولیتی بود و شوهرم کاملا برعکسشه و بابام با دوس ...

من همش میترسم روزی ک ازدواج کنم‌اخلاقای بد بابام روی رابطم با همسرم تاثیر بذاره🥲💔 واقعا این اتفاق میوفته؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بستگی داره اگه شانس داشته باشی با آدم خوب و درست ازدواج کنی اره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من همش میترسم روزی ک ازدواج کنم‌اخلاقای بد بابام روی رابطم با همسرم تاثیر بذاره🥲💔 واقعا این اتفاق ...

یه سری چیزا هست که از خونه پدری با خودمون می‌بریم تو زندگی مشترک هم مرد هم زن باید بفهمیم که کدوم بهمون ضربه میزنه رو اخلاقمون کار کنیم تا اشتباه بزرگترامون رو نکنیم باید واسه زندگی پر از آرامش خیلی تلاش کرد