یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله من بعد ازدواج راحت شدم چون بابام به شدت آدم بی مسئولیتی بود و شوهرم کاملا برعکسشه و بابام با دوستاش میرفت تفریح ولی شوهرم بدون من تا سر کوچه نمیره باباموموقع عصبانیت فحش های رکیک میداد ولی تا الان یه دونه فحش از شوهرم نشنیدم
بستگی داره اگه شانس داشته باشی با آدم خوب و درست ازدواج کنی اره
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من همش میترسم روزی ک ازدواج کنماخلاقای بد بابام روی رابطم با همسرم تاثیر بذاره🥲💔 واقعا این اتفاق ...
یه سری چیزا هست که از خونه پدری با خودمون میبریم تو زندگی مشترک هم مرد هم زن باید بفهمیم که کدوم بهمون ضربه میزنه رو اخلاقمون کار کنیم تا اشتباه بزرگترامون رو نکنیم باید واسه زندگی پر از آرامش خیلی تلاش کرد