2777
2789
عنوان

مستاجرم یخچالم دردسرساز شده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 75 پست
عزیزم منم مستاجرم کلی از وسایلم رو دادم سمساری. قیمت بکن ببین چند برمیدارن ازت. دیگه وسایل باید اسبا ...

اعصاب نمونده واسم 

مستاجرا دل ندارن؟

بابا این صاحبخونه های لعنتی یکم جای ساید رو گشاد بگیرن تا هر یخچالی جا بشه دیگه 

یه خونه خشک رفتم دیدم هنوز کابینت نزده بود

بهش میگم جای سایدو امکانش هست بزرگتر بگیری تا من یخچالام جا بشه 

گفت نههههه فقط ساااید

منم گفتم اوکی بای بمون تو بی مستاجری 

چه وضعشه آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قرار مستاجری بری ی یخچال باید میگرفتی کسی بهت نگفت؟

والا دوستم ساید هم‌گرفت خونه ای ساکن شدن جا نمیشد چون دکوری داشت اونو بر داشتن از کنارش یخچال جا شد🤷‍♀️

الان یا باید یخچال تعویض کنی ک نمی ارزه و حیفه تو این گرونی 

پس بهتر یخچال بزاری آشپزخونه-  خونه ۲ خابه بگیری میتونی اون یکی رو بزاری تو اتاق .

اگه عقل داشتن کابینت صابخونه رو دست نمیزدن ببرن حابه جا کنن که چکاریه اخه خونه مردمو تغییر بدی

من الان خودم دو تا خونه اجاره دادم

یکیشو سال ۹۹ خریدم ،جای یخچالش کوچیک بود ،تو یه ذره آشپزخونه کابینتام رو تغییر دادم و بزرررگ جای یخچال در آوردم 

دادم مستاجر هرکی میومد کیف میکرد میگفتن چقدر خوب که خونه شما جای یخچالش جا داره و به همه نوع یخچالی میخوره و جای ظرفشویی هم در آوردی 

خونه دومم خشکه الان داریم کابینت میزنیم اونم به کابینت ساز گفتم حدالامکان جا دار باشه که موقع اجاره دادن دردسر ساز نشه 

وقتی قرار مستاجری بری ی یخچال باید میگرفتی کسی بهت نگفت؟والا دوستم ساید هم‌گرفت خونه ای ساکن شدن جا ...

میگم اتاق خوبا جا نیست😑

ساید اصلا برا من مناسب نیست

جا نداره روانی میشم

من الان خودم دو تا خونه اجاره دادمیکیشو سال ۹۹ خریدم ،جای یخچالش کوچیک بود ،تو یه ذره آشپزخونه کابین ...

چقدر خوب چرا خونه خودت نمیری دردسر اسباب کشی و نداشته باشی

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
باید اجازه بگیرید موقع تحویل به حالت اولیه برگردونید

حالا فعلا دارم میگردم ببینم جا دار پیدا میکنم

سگریده تو اعصابم😑😔دوتا خونه دارم هیچ کدوم راست کارم نیست 

آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم