2777
2789

من خونه بابام بودم فکر میکردم ته ته خوشی دارم زندگی میکنم ولی  وقتی ازدواج کردم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی خونه بابا سفر و مهمونی و بریز به پاش به راه بود اما اینجا برای اولین بار یکی دوستم داره بهم نشون میده مهمم شوهرم برعکس بابام همش خونس مسولیت پذیره نگرانم میشه حواسش به همه چی هست و...اینجا از لحاظ روحی سیراب شدم 

یه سری چیزا هست که از خونه پدری با خودمون می‌بریم تو زندگی مشترک هم مرد هم زن باید بفهمیم که کدوم به ...

نه جدا از این قضیه ترسم از دخالت کردناست

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدا از این قضیه ترسم از دخالت کردناست

نباید اجازه بدین منو همسرم سر دخالت‌ها جنگها کردیم باهاشون  بعد ۱۷ سال بازم سعی میکنن دخالت کنن که بی محلی میکنیم بهترین کار بی محلیه کار خودمون رو میکنیم تا میتونیم هم کمتر رفت آمد میکنیم