2777
2789
عنوان

مهمون مزاحم سه هفته مونده

396 بازدید | 38 پست

یه مهمون مزاحم اومده سه هفته مونده دیگه جونمون بالا اومده ،خودمون کلی کار واجب داریم بیرون دست و پامون بسته سه هفته یکسره مونده و قصد رفتن نداره ، نمک هم ریختم کفششون ، لطفا نفری یه صلوات بفرستید برن امشب دیگه 

عزیزم خودت باید بندازیشون بیرون کاری از نمک ساخته نیست

بگو خب به سلامتی کی تشریف میبرین؟

با آدم پررو باید با پررویی رفتار کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای بعضیا چقدر بی ملاحظه‌ان ،مسافرت اومدن؟

نه بابا ، خونشون بیست دقیقه راهه ،مفت خور هستن جاریم و برادر شوهرم و بچه هاشون ،هرچی شوهرم کنایه میندازه هم نمیرن والا

وحشتناکه خیلی..منم مادربزرگم میاد خونه پدرم ک دامادش باشه آی میمونه میمونه ادم خسته میشه بزور میفرست ...

جاریم و برادر شوهر و دوتا بچه فضول بی ادبش ، دیر جواب میدم پیاما دیر میاد اعصابمم خورده شدید ،شوهرم هی بهشون میگه به کنایه که برن اصلا قصد رفتن ندارن انگار ،سه هفته صبحونه ناهار شام هستن اینجا تا امشب