2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ درصد موارد بعد ازدواج عوض میشن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میشه بیشتر بگی الان در چه حالی حالت چطوره ؟

قبل ازدواج عالی بود بعد شکاکی هاش شروع شد میگفت توپدرت بخاطر من پیچوندی ازکجابفهمم بعدا بخاطر یکی دیگه من نمیپیچونی؟۲سال تمام نزاشت برم خونه مادرم  تودعوا دست بزن داشت البته الان ترک کرده ، ولی خب منم مثل ملیحه خواسته بودشوهرم بعد اون دیگه حمایتی ازم نکردن. البته الان ۱۷سال گذشته ومن دیگه شور اشتیاقم ازدست دادم وحوصله هیچی ندارم

یعنی تا دید چشم گوش بسته ای اومد خواستگاری اذیتاش شروع شد شکاکیاش

آره دقیقا، ماهم دوست بودیم خانواده ام مخالف خودم انتخاب کردم ولی بعدا پشیمون شدم ولی خب دیگه خانواده ام حمایتی نکردن البته الان ۱۷سال گذشته ومن سوختم وساختم ودیگه حق وحقوقم یادم رفته همین که حس میکنم خرجم میده فکرمیکنم منت سرم میزاره

قبل ازدواج عالی بود بعد شکاکی هاش شروع شد میگفت توپدرت بخاطر من پیچوندی ازکجابفهمم بعدا بخاطر یکی دی ...

امیدوارم در روزای آینده زندگیت حداقل دیگ بی حوصله نباشی حالت بهتر باش

امیدوارم در روزای آینده زندگیت حداقل دیگ بی حوصله نباشی حالت بهتر باش

باورکن الان ۸ماه یک بارم اصلاح نمیرم نه بخاطرپولش حوصله ندارم، چندبار هم موهام رنگ کردم اونقدر قشقرق کرد که زشت شدی الان موهامم سفید شدن دیگه رنگشون نمیکنم