2777
2789
عنوان

کشم بادمجان خوشمزه کم چرب کیا بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 21 پست

کشم ❌کشک✅

من برش میزنم میذارم توی آب نمک با شوری مطلوب . شور نباشه باشه ، چون دیگه بعدش نباید زیر آب گرفته بشه . نیم ساعت میذارم باشه ، آب سیاه میشه 😍 بعد بادمجان در میارم آرام با دست فشار میدم آب خارج بشه ازش بعد یه سفیده تخم مرغ را با چنگال میزنم یکم در حدی که از لختگی در بیاد بادنجان را میغلطونم داخل سفیده در میارم همون وقت می اندازم داخل روغن داغ . روغن زیاد باشه ارتفاع مثلا نصف بند انگشت .

اگه دوست داری کاغذ روغنی بذار یا آخر سر که همگی سرخ شدن ، بچین توی یه سبد فلزی بذار توی فر که روغنش خارج بشه بازم . 

در ضمن دوستم سرخ کن رژیمی گرفته ، بادمجان هاشو توی اون سرخ می‌کنه ولی خیلی کم گمونم‌بشه شاید یکی دو تا بادمجان بذاری دستگاه پر بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزمآینده میخوام باغ رفتنی آتیش درست کنم بادمجونارو کباب کنم بیارم خونه برا کشم بادمجون تا حال ...

فک نمیکنم خوب بشه، اونجوری مزه میرزاقاسمی میده بنظرم😅

حالا بازم امتحان کنید، شاید خوب باشه. منم با روعن زیاد دوست ندارم.

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

کشم ❌کشک✅من برش میزنم میذارم توی آب نمک با شوری مطلوب . شور نباشه باشه ، چون دیگه بعدش نباید زیر آب ...

ببه عزیزم کشک همه ش تقصیر کیبورده

سرخ کن برای بادمجان جالب نمیشه یجور مچاله میشه لاستیکی میشه

فر امتحان نکردم 

ببه عزیزم کشک همه ش تقصیر کیبوردهسرخ کن برای بادمجان جالب نمیشه یجور مچاله میشه لاستیکی میشهفر امتحا ...

اول باید سرخ کنی بعد فر . بزن گوگل کشک بادمجان خانم گل آور را ببین 😋