2777
2789

چیکار کنم کشم بادمجون خوشمزه بشه ولی انقدر چرب نباشه شرایط کبابی ندارم بخارپز هم قبلا کردم خوشمزه نمیشه سرخ کردنی هم خیلی روغن می‌کشه جونش

ی بار یکی میگفت من بعد سرخ کردن اب می ریزم روغن رو پس بده به اب و اب رو میریزم بیرون روغن زیادی نمی مونه توش من امتحان نکردم اینو آیا کسی امتحان کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اول بادمجون و توآب نمک میخوابونم بعد میزارم ابش که رفت، با یه دستمال تمیز خشک میکنم کاملا آبشو میکشم به دستمال. بعد به دوطرف بادمجون، ماست می مالم. بعد سرخش میکنم. هم طلایی و خوشرنگ میشه، هم خیلی روغن کمی مصرف میشه، هم به هیچ عنوان استفاده از ماست، تاثیری تو یه طعمش نداره. یعنی طعم ماست و حس نمیکتی، خیالت راحت

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

آخه هوش مصنوعی که اشپزی نمی کنه میخوام اونهایی که تجربه دارن و از نتیجه راضی بودن تجربه شونو بگن

نمک‌پاش و آب‌کشی → خشک کن → فر یا ایرفرایر با روغن کم → یا تابه داغ با قلم‌مو روغن → یا ماست/سفیده تخم‌مرغ بزن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2263635

من اول بادمجون و توآب نمک میخوابونم بعد میزارم ابش که رفت، با یه دستمال تمیز خشک میکنم کاملا آبشو می ...

من ماست هم یبار امتحان کردم حتی سفیده تخم مرغ هم زدم حس کردم خیلی فرق نکرد دیگه نزدم