یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عزیزم بنده اصلا با سمپاد موافق نیستم میدونی بیشتر این سمپادی ها سهمیه جانبازی پدر هاشونو که باعث قبولی شونه؟من خیلی از اطرافیانم میرن و میگن بیشتر بچه ها سهمیه جانبازی دارن😄
اخه زده بود ده درصد قبولی داشتن فقط توی کنکور یه جورایی معادل غیر انتفاعی تعجب کردم حقیقتا اخه خودمم ...
نمونه دولتی همون کار غیر انتفاعی رو میکنه(حتی بهتر)با هزینه فوق العاده کمتر. امتیازاتی که شما در این مدارس میگیرین واقعا عالیه
با این حرفام خودتونو گول نزنید که سمپاد و نمونه فلان و بیسارن. دولتی و غیردولتی هیچ جوره به پاشون نمیرسن
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
منم خودمو گول نزدم خودمم میدونم نمونه بهتره ولی رفتم آمار دیدم اینجوری نوشته بود .نمونه چند میگیرن ح ...
هر مدرسه ای فرق داره
مثبت پنج میل