2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نعنا خشک سرخ شده چطور این رنگ و داده

دیگه اون رو باید از آشپزش پرسید

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

بچه ها سبزی قرمه رو اول بذاری آبش کشیده بشه و خشک بشه تا زمانی که بخار ازش بلند میشه یعنی هنوز آب داره ‌وقتی دیگه بخار نکرد 

اول روغن مایع کم بریزید کم کم هم بزنید قشنگ صبر کنید تا کفش بگیره بعد هم بزنید نسوزه ها فقط خودشو بگیره وقتی سبزی تون یکی درمیون سبز تیره و روشن شد حتما بهش روغن جامد بزنید باز سرخ کنید پیاز میکس شده زردچوبه و فلفل سیاه توی سرخ کردنش بهش بزنید بعد بذارید سرد سرد بشه بعد بسته بندی کنید نتیجه شو وقتی دیدید منو دعا کنید

جدی😁نوش جونت پس

پارتیم پیش این زن داییم قویه. ۸ روز شیرش رو خوردم. وقتی به دنیا اومدم، مامانم چون سزارین کرده بود و موقع عمل، خونریزی زیاد داشت، سه روز بیمارستان بود و چون ضعیف بود نمیتونست شیر بده. زن داییم اون موقع یه پسر یک ساله داشت. من رو اوردن خونه و من تا موقعی که مامانم حالش بهتر بشه، خونه داییم بودم و شیر زن داییم رو میخوردم. همیشه زن داییم میگه تو دختر منی.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.