آب قورمه من سبز نیست ،همش بوره ،،بله کیفیت سبزی جنوب عالیه ،،دانشجویی ببار قورمه خورم دزفول ،یهمی شکل و طعمش یادمه، فک کنم بد سرخ میکنم من ،یا اول اول بد بخار پز میکنم
در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید با شعله کم و روغن زیاد خوب سرخش کنی البته تو کلیپای اینستا دیدمگرچه خودمم همینکارو میکنم بدرد ن ...
من بعد خورد کردن ،میزارم رو گاز آبش کشیده بشه گاهی از بس از داره با کاسه یا ملافه ابو بر میدارم میریزم بیرون اینجور سریع تر خشک میشه ،بعد میزارم یخچال هروقت خواست قورمه بزارم سرخ میکنم .شاید بخاطر آب هست که بیرون میریزم تبرسبز سبزی ،دیکه وقتی می پزم بیچ مزه آیی ننداره
اختصاصی برای خودمه. زن داییم درست کرده بوده، دختر داییم عکسش رو توی گروه فرستاد، من گفتم خوش به حالتون. دیدم تقریبا یه ساعت بعد داییم اورد برام، گفت: چون میدونستیم کشک و نعنا دوست داری، زیاد ریختیم برات.
در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.