2777
2789

سلام دوستان پسر من 15 سالشه و پای چپش مشکل داره خودش به تنهای راه می‌ره مغازه میرع اما پاش لنگ میزنه ما باید 18 سالگی باید عملش کنیم که این عمل 50 50 هست ممکن خوب بشه ممکن نشه و اگر خوب نشه هیچ وقت نمیتونه بره کار آزاد 

و شاید زن دادانش خیلی دردسر باشه 

ما می‌خواهیم به هر جوری که شد با پارتی با آشنا با تلاش پسرمو کارمند کنیم یا تو بانک یا معلم یا دکتر 

منو شوهرم خیلی داریم تلاش می‌کنم رشته پزشکی بیاره من با مدیر مدرسش اشنا هستم همین جور با معلم هاش شوهرم تو آموزش پرورش فامیل داره پسرم داره می‌ره نهم میتونم کاری کنم رشته پزشکی بیاره 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عزیزم چه ربطی به وضع جسمانیش داره ازش بدور باشه ما کلاسمون دختر ویلچر نشین بود 

دکتر خوب ببرش مخصوصا بیمارستان میلاد تهران بسیار دکتر مجرب و مجهزات دارن ان شالله کامل خوب میشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

کنکورکه دیگه دست شمانیست

کارآزادکم دردسروپردرآمدم کم نداریما

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

واقعا نمیدونم چی بگم

خانم اینهمه بچه های کنکوری روشون فشاره

اینقدر درس میخونن خودشونو کور میکنن با بدترین شرایط توی سخت ترین شرایط شما میخواین با دو سه تا ادم دیدن پسرتونو پزشک کنین؟ 

خب باید بشینه درس بخونه 

پارتی هم مگه هیئت علمی باشه شوهرتون یا خدتون یا سهمیه 

براش کلاس و اینا بگیر از دهم پر قدرت بشینه بخونه برای کنکور درسای مدرسشم بخونه اونا ک کم شد شاید بشه با پارتی نمرشو بالاتر بشه 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی