2777
2789

چندوقت باهم بودید 

چند سالته 

به طور کلی بخوام بگم همه آدما میرن سمت لیاقتشون تو افتخار خانوادتی نباید بخاطر یه پسر انقد ناراحت بشی اون نشد یکی دیگه شک نکن یه روز مثل چی پشیمون میشه ولی تو اونو نمی‌خوای همه چی میگذره و درست میشه باید قوی باشی و فقط یه خاطره خوب یا بد ازش میمونه خوشگلم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت باهم بودید چند سالته به طور کلی بخوام بگم همه آدما میرن سمت لیاقتشون تو افتخار خانوادتی نباید ...

دوسش دارم ولی اون نمیدونه ، یا شایدم میدونه و نمیخادچون فامیل هستیم ، اخه هیچکس جز اون نمیشه برام

دوسش دارم ولی اون نمیدونه ، یا شایدم میدونه و نمیخادچون فامیل هستیم ، اخه هیچکس جز اون نمیشه برام

اسی ساعت نه برق می‌ره من خونه تنهام و خونمون جن داره الان جدی چیزی به ذهنم نمی‌رسه بهت بگم ولی فراموش میشه نگران نباش وقتی یکی بیاد اون رو به کل فراموش میکنی یا برو با یکی دیگه یا تمرکزت رو بزار روی خودت امیدوارم بتونی فراموشش کنی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲