2777
2789
عنوان

میخوام بچه دار بشیم

202 بازدید | 18 پست

سلام دوستان منو همسرم میخوایم بچه دار بشیم و قدرت و تعداد اسپرم  همسرم  خیلی ضعیف و کمه و من همش سعی میکنم چیزایی که به تقویتش کمک میکنه بهش بدم مثل جنسینگ و قرص و معجون و مکمل ها... ولی هیچ تاثیری نداره کسی  میتونه کمک کنه میل جنسیش هم پایین  آمده انگار اصلا تقویتی ها روش اثر نداره برعکس عمل میکنه کلا من ۲۲ سالمه  و همسرم ۳۱ سالشه ممنون میشم اگر میتونید راهنمایی کنید 

ببین این معجون عالیه 

موز و شیر و خرما و پودر سنجد و عسل و پسته و بادوم و فندق رو همه رو باهم میکس کن قشنگگ بعد روزی ی لیوان کوچیک بخورید جفتتون

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید ای وی آف کنید!؟

ای وی اف نمیکنن فعلا میگن چون من تخمک هام اوکی هستش و سنی هم ندارم ممکنه همسرم با قرص و دارو خوب بشه میگن زوده ولی خوب ما بچه میخوایم فعلا هم اوضاع مالی خیلی خوبی نداریم برای ازمایش ها موندیم چه برسه ۱۰۰ میلیون برای ای وی اف 

باید بره دکتر اورولوژی

رفتیم همسرم واریکوسل داشته دو طرف عمل کردیم گفتن اوکی میشه همه چیز درست میشه ولی هیچی تغییر نکرده نمیدونم دیگه چی کار میکنم دکترم همش قرص تقویتی میده ۶ ماه داره مصرف میکنه خودشم خسته شده و اعصبی فکر می‌کنند مشکل داره ناراحته همش

رفتیم همسرم واریکوسل داشته دو طرف عمل کردیم گفتن اوکی میشه همه چیز درست میشه ولی هیچی تغییر نکرده نم ...

همسر منم عمل کرد پارسال 

خرداد آزمایش داد همه چیزش عالی بود

مکمل اسپریژن میخورد 

همسرتون چندوقت بعد عمل آزمایش داده؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

میتونید ای وی آف کنید!؟

گناه داره طفلی اونقدر درد بکشه درحالی که مشکل از خودشو نیست 🥲

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

خواهر زاده منم هشت ساله عروسی کرده همسرش واریکوسل داشت عمل کرد خودشم فک کنم کیست دارع اینقد دارو خورده این چند سال طفلی داغون شده الانم اتفاقی رفته یه سونو داده دکتر گفته یه توده تو رحمته کلا تو یه ماه اینحوری شده اصلا نبوده حالا هم رفته اصفهان دکتر گفته فقط میتونیم تخلیه کتیم نمیشه عملش کرد امکان داره پخش شه تو دو مرحله باید تخلیه شه یه امپول براش نوشته ۱۱میلیون پنج تومن هم داروهاشه این چند سال هم پولش رفته هم سلامتیش واقعا خیلی براش نگرانم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وضع مالی خوبی ندارین بچه به چیتونه

ابجی جان وضع مالی الان خوب نیست 

خداروشکر ماشین خونه همه چیز هستش ولی الان نداریم ۱۰۰ میلیون بخوایم بدیم بچه که بیاد قرار نیست همون روز اول ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیون خرج کرد بعدشم بچه برکت زندگیه منو همسرم کار می‌کنیم زحمت میکشیم خوب دلمون میخواد این زحمتون برای بچه مون باشه چند ماه دیگه هم اوضاع مون خوب میشه الان مشکل پیدا کردم وگرنه خودمم میدونم با وضعیت مالی خراب بچه داری اصلا کار درستی نیست

خواهر زاده منم هشت ساله عروسی کرده همسرش واریکوسل داشت عمل کرد خودشم فک کنم کیست دارع اینقد دارو خور ...

وای خدا انشالله مشکلشون رو حل کنه خدا برای هیچی کس نیاره اونایی که بچه نمیخوام خدا بهشون میده که همش سقط میکنن و میندازند اونایی  هم که همش میدونن  دنبال بچه هیچی ای روزگار