2777
2789
عنوان

سیاست همسرداری دوستم اینجوریه

251 بازدید | 21 پست

دوستم از همه لحاظ هم سطح همسرشه 

ولی رفتارش با همسرش یه جوریه انگار فقط از اونموقع که ازدواج کرده کنار همسرش خوشبخت شده و همسرش همه کسشه و بدون اون اصلا زنده نمیمونه و  قبل اون خوشبخت نبوده ... درصورتی که خانواده خوبی هم داره ها

بنظرتون اینکارا مردو یه روزی پرو نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنبه مرد داره 

من شوهرم خیلیییییی باجنبه وباحوصله است ومن خیلی بی حوصله وکم صبر بایدبگم۲۳ساله تحملم میکنه بنده خدا عاشقمم هست

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

من مجردم تجربه ندارم ولی همسرش هم باهاش خیلی خوبه

زیاده رویش خوب نیست

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چرا مردان پررو میشن خیلی سریع من به دوستی دارم می‌دونی آنقدر از شوهرش پول میگیره و با سیاسته که ماهی 40 تومن فقط برای پول میزنم خورده دوستم حقوق داره حقوق خودش رو میده طلا بعد به مدت میفروشه ماشین میگیره و...خیلی سیاستمداره بعد شوهر من همین که از من پول نخواد خوبه البته اینو هم بگم شوهرم کارمند شرکت نفت 

نه مردهای نرمال و خانواده دوست همین رو‌ میخوان که همسر و بچه هاشون از ته دل راضی و خوشحال باشن و دایل این رو سختی کشیدن های مرد بدونن و تأیید کنن تشکر نمیخوان فقط تایید میخوان و همراهی

من مجردم تجربه ندارم ولی همسرش هم باهاش خیلی خوبه

البته خوب اصلشم همینه که زن بعد ازدواج همه کس وهمه چیزش میشه شوهرش البته مرد خوبا و همچنین مرد 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

هرکسی با شناخت از همسرش رفتار میکنه‌ برای هیچکس نسخه مشابه نمیشه پیچید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "