2777
2789
عنوان

سیاست همسرداری دوستم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست
چیکار میکنه دوستت؟

از اول با سیاست جلو رفته بهش گفته ماهی 50 باید خرجم کنی و اینا یه بار تولد دوستمون فراموش کرده بود یا کاری به سرش آورد بیچاره شوهره تولد امسال دوستمو براش نیم ست گردنبند و دستبند گرفته بود 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی نشون بده خوبه یا نه؟

به عنوان کسی که۲۳ساله ازدواج کرده میگم 

اگه مردتون مرد خوبی باشه  ازبچهاتونم باید عزیزترباشن براتون وهمچنین برامرد 

من هفت تابچه دارم اما شوهرم جایگاهش برام کاملا جدا و باارزشتره

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

بستگی ب مرد داره

و اینکه دوستتون چطور ب همسرش نشون داده ک قبل اون خوشبخت نبوده اگ اینو با بد جلوه دادن خانوادش ثابت کرده ک اشتباهه اما اگ اینطور نشون داده ک تعهد و تاهل رو دوس داره و ...این بحثش جداس و کارش درسته

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بستگی به جنبه مرد داره

بعضی مردا خودشون غرور اینو دارن بدتر مغرور میشن 

بعضی مردا حس حمایتگر بیشتری دارن با این حرف بیشتر تلاش میکنن طرف راضی نگهدارن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
تا چه حد خوبه نشون داده بشه که ارزش خانم هم حفظ بشه؟

اگه مردتون مرد خوب وکاملا ایده عالی باشه۱۰۰درصد

اما اگه نباشه متعادل ۵۰یا۶۰درصد 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹