2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال جنین بلاست بدون علائم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست
ممنون عزیزم بعضی وقتا انقد تو فشارم انقد اذیت میشم دوست دارم بمیرم شاید با مرگ آروم شم

خدا نکنه دورت بگردم،این حرفا چیه،خدا بزرگه همه چیو بسپار به خودش،درست میشه همه چی،میاد روزای خوبی که این روزا یادت میره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

دوبار طبیعی باردار شدم و متاسفانه با زایمان زودرس هر دوتا بچه قشنگم رو از دست دادم بعدش کیست اوردم ک ...

متاسفم عزیزم.

خدا به اونی که نمی‌خواد بچه میده 

و به اونی که در به در دنبال بارداری هستش نمیده.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم.خدا به اونی که نمی‌خواد بچه میده و به اونی که در به در دنبال بارداری هستش نمیده.

نمیدونم حکمتش چیه بعضی وقتا این چیزا رو میبینم قلبم اتیش میگیره

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

خدا نکنه دورت بگردم،این حرفا چیه،خدا بزرگه همه چیو بسپار به خودش،درست میشه همه چی،میاد روزای خوبی که ...

کاش برسه وقتش دیگه توان ندارم ادامه بدم

نمیدونم حکمتش چیه بعضی وقتا این چیزا رو میبینم قلبم اتیش میگیره

جلو شوهرت زیاد اسم بچه نبر

اولش باهات همدردی میکنه اما بعد میزنه تو سرت 

حساسش نکن مردها قدر نمیدونن 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
کاش برسه وقتش دیگه توان ندارم ادامه بدم

انشالله ،برات صلوات میفرستم عزیزم که دلت آروم بشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

جلو شوهرت زیاد اسم بچه نبراولش باهات همدردی میکنه اما بعد میزنه تو سرت حساسش نکن مردها قدر نمیدونن

شوهرم خیلی همراه خوبیه برام همیشه میگه شد شد نشد فدای سرت خیلی تلاش میکنه بهم امید و آرامش بده خدا کنه همیشه همینجور باشه البته