یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ناامید نشو ،انشالله درست میشه به حق حضرت زهرا علیه السلام
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
من طبیعی باردار شدم پاهام یخ بود کلا سرد بودم همشم علائم پریودی داشتم یعنی تا اخر بارداری اینجوری بود که حس میکردم میخوام پریود بشم
ایشالا که علائمت برای بارداریه نا امید نباش
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
توکل بخداینی قبل اینکه بفهمی بارداری پاهات یخ بود؟دمای بدنت رو چک نمیکردی؟
من کلا آدم گرمایی بودم. خبرهم نداشتم باردارم انقدر دمای بدنم پایین بود پاهام یه تیکه یخ بود فکر میکردم همه مثل من سردشونه
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
سی و دو سال که سنی نیست کلی وقت داری بذار طبیعی باردار میشی
دوبار طبیعی باردار شدم و متاسفانه با زایمان زودرس هر دوتا بچه قشنگم رو از دست دادم بعدش کیست اوردم ک چسبندگی داده ب لوله هام و گفتن دیگه طبیعی باردار نمیشی افتادم تو مسیر ای وی اف ک بار اول منفی شد الانم مث همون بار اول هست علائمم😔😔😔من خیلی زجر کشیدم آبجی خیلی بی تابم اتاق بچم هنوز هست دلم نیومده دستش بزنم اتاقی ک هیچوقت از هیچکدوم از وسایلش استفاده نکرد😔