2777
2789
عنوان

لبوبو یا پازوزو

270 بازدید | 33 پست

میگن عروسک لبوبو از یک جنی الهام گرفته شده به نام پازوزو

این اسم از قبل از ترند شدن این عروسک تو گوگل هست جدید نیست

ولی مسئله اینجاست که این عروسک از چند سال قبل تولید شده بود اگع قرار بود جن باشه همون موقع ترند میشد نه الان که یه خواننده کره ای با داشتنش ترندش کرد

پس این از یه لحاظ 

از یه لحاظ دیگه این عروسک و اسمش واقعا شبیه این جن هست شک برانگیزه    

و از طرف دیگه من زیاد به جن و پری اعتقاد ندارم نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی یه عروسکه دیگه چ ربطی به جن واینا نداره

امروز یه تاپیک خوندم که میگفت از این جن الهام گرفته شده و کار یهوده و فلان 

من اصلا باور ندارم ولی اخه نگاه کن هم قیافشون هم اسمشون شبیه همه 

مگه میشه؟ 

نظرم اینه که همه اینا برای تجارت و پوله حتی این که عروسکه جنه و تسخیر شده همه این حرفا باعث شده تا این حد معروف شه و مردم بخرن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

جن نیست پازوزو اسطوره فقر و خشکسالی است

میگن انرزی اش تو زندگی برمیگرده نباید بخرسن

آخه خیلی هم گرونه به چه دردی میخوره 

هر عروسکی تو ایران یه مدت مد میشه و از مد میفته مثل اون اختاپوس مودی ها یا تدی یا پو یا حتی استیچ یا حتی اون عروسک های آغوش

اگر قرار بود این عروسک هایی که مد میشه رو جمع کنم احتمالا باهاش میشد به عروسک فروشی زد 

چرا آدم باید اینا رو بخره ؟!

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نظری ندارم هر چی هم باشه من خریدم🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

جن نیست پازوزو اسطوره فقر و خشکسالی استمیگن انرزی اش تو زندگی برمیگرده نباید بخرسنآخه خیلی هم گرونه ...

دقیقا  کلا هر چند وقت یه بار بخاطر فضای مجازی و پخش سریع هر موضوعی یهویی یه چیزی ترند میشه و همه میخرن  از وقتی اینستاگرام دراومده همینه  از قبلش هم که تبلیغات تلویزیونی بودن و سریع یه چیزیو ترند میکردن مثل اسپینر و ژل و شن بازی یادته؟ الان جریان اینم همینه

ولی مسئله اینجاست که چرا باید این عروسک انقدر شباهت داشته باشه به این موجود

شاید باورت نشه ولی منم خریدم

🤣😐🤪

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀