2777
2789
عنوان

لبوبو یا پازوزو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂مملکتو خرافات گرفته بخدا ، از همه چیز یه جن درمیارنچون دندوناش بیرونه شده جن؟یه عروسک معمولیه ...

من دارمش داداشم خرید وگرنه نمیخریدم خودم

و درضمن گفتم که خودم زیاد اعتقادی ندارم به این موضوعات جن و پری  خواستم نظر شمارو بدونم اخه اسم و قیافش خیلی شبیه اون موجوده 

امروز یه تاپیک خوندم که میگفت از این جن الهام گرفته شده و کار یهوده و فلان من اصلا باور ندارم ولی اخ ...

عزیزم شما این عروسک رو داری؟! 

ببین یه کلیپ دیدم تو اینستا مرده مثلا اینجوری بود هرچی تبلیغ میدید رو میخرید تست می‌کرد میدید واقعیه یا نه 

بعد این عروسک رو خرید توشو باز کرد توش یه فلش و یه دوربین پیدا کرد اگه داری توشو باز کن ببین چجوریه هستش واقعا یا نه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقا کلا هر چند وقت یه بار بخاطر فضای مجازی و پخش سریع هر موضوعی یهویی یه چیزی ترند میشه و همه میخ ...

واقعا

آفرین دقیقا همینجوره‌

ولی دلیل اینکار فقط مارکتینگ و فروش و تجارت است چون مردم دنبال چیز های منفی هستن مثل شیطان و مرگ و سیاهی و جادو و ...

نمیدونم چرا ولی خیلی سمت این چیزا میرن...

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

😂😂😂مملکتو خرافات گرفته بخدا ، از همه چیز یه جن درمیارنچون دندوناش بیرونه شده جن؟یه عروسک معمولیه ...

و اینکه اینم بگم پزوزو از قبل از این عروسک بوده و اسمش رو از خودم در نیاوردم 

اونایی که بااین چیزها کلی پول میزنن به جیب نمیزارن ملت آگاه و ساده زندگیشون کنن تا ببینن ملت آرومن یچیز مد میکنن از تجارت پول مفت عقب نمونن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من دارمش داداشم خرید وگرنه نمیخریدم خودمو درضمن گفتم که خودم زیاد اعتقادی ندارم به این موضوعات جن و ...

منم کلی گفتم ، منظورم شما نبود

کلا هیت درباره‌اش زیاده ، هرروزم میگن جن و فلان و بیسار

این عروسک از یه کارتون قدیمی ژاپنی الهام گرفته شده نه از جن و اینا😂😂

من دارمش داداشم خرید وگرنه نمیخریدم خودمو درضمن گفتم که خودم زیاد اعتقادی ندارم به این موضوعات جن و ...

نه ببین جنی نیست 

توشو باز کن لطفا ببین فلش یا دوربین چیزی پیدا نمیکنی 

چون من به کلیپ دیدم یه پست بالاترم نوشتم گلم 

من فک میکنم با استفاده از اینا کنترل میکنن عروسک رو 

بعد میگن جنی شده و فلان 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم شما این عروسک رو داری؟! ببین یه کلیپ دیدم تو اینستا مرده مثلا اینجوری بود هرچی تبلیغ میدید رو ...

برا من فیکه قطعا نداره ولی اصل هاشو نمیدونم

فکر نکنم باشه و دیگه بعضیا جو میدن اما اگر هم بود یهویی همه میفهمیدن و کلا اینستا میترکید پس این الکیه