2777
2789
عنوان

لبوبو یا پازوزو

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست
برا من فیکه قطعا نداره ولی اصل هاشو نمیدونمفکر نکنم باشه و دیگه بعضیا جو میدن اما اگر هم بود یهویی ه ...

نمیدونم حالا دوس داشتی توشو ببین ضرر که نداره دوباره میتونی بدوزیش 

ولی خب خیلیا هستن که نمیزارن همچین چیزی بترکه و همه آگاه بشن اگه واقعیت باشه چون تجارت شون می‌خوابه ولی حالا تو میتونی ببینی واقعیت داره یا نه 

اگه توشو دیدی حتما بهم خبر بده که منم متوجه بشم عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعاآفرین دقیقا همینجوره‌ولی دلیل اینکار فقط مارکتینگ و فروش و تجارت است چون مردم دنبال چیز های منف ...

چون شیطان میخواد ادمو به سمت قهقرا ببره و اینکه آدمای الان اعتقادات درستی ندارن نماز نمیخونن پس بیشتر به جای اینکه سمت خدا برن سمت شیطان میرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابوبو بخشی از مجموعه داستانی «هیولاها» (The Monsters) است که در سال ۲۰۱۵ توسط کاسینگ لانگ ساخته شد. ...

این انیمیشین نیست که یه مجموعه درست کرده کانسینگ لانگ اسم طراحش هست یه مجموعه درست کرده هیولاها 

و البته خیلی سال پیش