2777
2789
عنوان

شوهر خیلی منو مسخره میکنه

561 بازدید | 33 پست

منو شوهرم کلا رابطه خوبی داریم ولی شوخی زیاد میکنه.بعضی شوخیهاش خیلی منو میرنجونه. امروز دیگه گریم گرفت یعنی حس کردم داره در قالب شوخی حرفشو میزنه

اولش سر سن و سال بهم گفت تو ۳۷ سالته الان.درصورتی که۳۵ هم نشدم هنوز

بعد هی من اصرار اون انکار. در اومد گفت ۲۷ سالت بوده من اومدم خواستگاریت در صورتی که ۲۵ سالم بود

دیگه اصرار نکردم بگم ۲۵ سالم بوده گفتم تو اصلا بگو سی سال که چی مثلا گفت ترشیده بودیا خندهه میکرد

منم گفتم من اون موقع که جای خود.  تا همین الانم اگه مجرد بودم مطمئناً خواستگارای خوب و زیادی داشتم 

مثل فک و فامیل شما نبودم افتخارات عمرم شوهر کردن باشه

اون همینجور شوخی کرد و رفت سر کار ولی دلم خیلی شکست

الان اومد محلش ندادم

شما بودید چیکار میکردین

چی میگفتین

دید ناراحتم گفت چی شده چرا ناراحتی؟ من چیزی نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیدونم بعضیا میان تلافی میکنن و اکثرا رابطشون با شوهرشون خوب تر نمیشه بعضیام هی سکوت کردن بازم همه چی بدتر شده 

فقط میتونم بگم درکت میکنم و اگ جای تو بودم نه تلافی میکردم و نه دیگه اهمیتی ب شوخیاش میدادم 

حرفاش یه خورده خوب نبوده تو هم ساده نگذر که ببینه مشکلی با تمسخرش نداری هی تکرار میکنه

چند دفعه باهاش جدی حرف زدم دیده ناراحت میشم با یه معذرت خواهی تموم کرده بحث رو ولی باز ول کن نیست

شوهر منم گاهی از این شوخیا میکرد مثلا میگفت مامانت داشت سرکه میخرید میخواست ترشی بندازتت من نذاشتم گفتم خودم میگیرمش در حالی که منموقع ازدواج۲۲ساله و شاغل بودم الان دیگه یادش رفتهقبلنا تا مرز گریه میرفتم 

راستش نمیدونم بعضیا میان تلافی میکنن و اکثرا رابطشون با شوهرشون خوب تر نمیشه بعضیام هی سکوت کردن باز ...

متاسفانه مرد هایه ایرانی کاری کنن و تو روشون قرار نگیری براشون عادت میشه و اون کارو تکرار میکنن

راستش نمیدونم بعضیا میان تلافی میکنن و اکثرا رابطشون با شوهرشون خوب تر نمیشه بعضیام هی سکوت کردن باز ...

منم اصلا دلم نمیخواد ببینمش..حتی دلم نمیخواد باهاش بحث کنم بگم چرا اینجور گفتی 

ولی باید بدونه از چی ناراحتم