2777
2789
عنوان

باورم نمیشه دارم خونه دار میشم

530 بازدید | 20 پست

فقط یه مشکلی هست اینجایی ک هستیم وسعمون نمیرسه و خونه ها متراژشون بالاست و گرون

باید بریم محله پایین تر اصلا راضی نیستم 🥲 ولی شوهرم میگه یکی دوسال میشینیم دوباره پول جمع میکنیم میریم جای بهتر مرکز شهر از الان غصم گرفته 💔

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین جا برید ولی خونه خودتون باشه

واقعا میگید؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خوشحال باششش از مستاجری در میای عزیزم مهم همینه بعدا پولشو جمع میکنی بهترشو میخری بهتریت موقعیت همین ...

مرسی عزیزم

فعلا داریم میگردیم

شوهرمم همینو میگه

میگه یدفعه میره بالا دیگ نمیتونیم بخریم

واقعا میگید؟

بله راست میگم

خونه برای خودتون باشه مهم اینه .

در کنار هم آرامش داشته باشید

بدون دغدغه اینکه صاحب خانه چی میگه از چی منعتون میکنه.به امید خدا پول دستتون میاد عوض میکنید

الحمدلله رب العالمین ...

خدا را شکر کن. دوست من چند سال پیش پولش می رسید یه خونه یک محله پایین تر بخره ولی گفت نمی تونم از دوستان این محله ام دست بکشم آخرش خونه نخرید با پولشون یه توی محله ای که بود خونه بزرگ رهن کردن تا اینکه الان دوساله دیگه بودجه اش به رهن یه خونه کوچیک نمیرسه و رفت یه محله پایین تر رهن کرد توی اون محله که می تونست خونه بخره الان اونجا مستاجره و درخواب هم نمی بینه که اونجا خونه بخره.

این نیز بگذرد .....

من جات بودم همون پول رو طلا میخریدم یسال دیگه مستاجری رو تحمل میکردم پول طلات سال دیگه خونه ی دلخواهتو میده

اینو در نظر بگیر ک ملک حالا حالاها تا سایه جنگ هست راکده حواست باشه بعدا ب مشکل نیوفتی برا فروشش وتعویض