2777
2789
عنوان

شوهر خیلی منو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 33 پست
چند دفعه باهاش جدی حرف زدم دیده ناراحت میشم با یه معذرت خواهی تموم کرده بحث رو ولی باز ول کن نیست

ایندفعه با معذرت خواهی هم کوتاه نیا نمیشه که هی حرفشو بزنه و قلبتو بشکونه بعد بیاد بگه معذرت میخوام

پس روح و روان تو چی میشه؟ شکستن قلب تو چی میشه؟ 

ارزشت تو اون رابطه؟ 

یکبار و با معذرت خواهی کوتاه نیا دیدی آدم نشد ولش کن به حال خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم‌با شوهر نباید زیاد شوخی کرد چون‌اون‌ مثل، مثلا دوستش بدون قصد و منظور شوخی میکنه اما ما خانما چون‌شوهرمونه ب دل میگیریم و طبق تجربم‌اصلا سعی میکنم‌با شوهرم سر شوخیای اینجوری باز نکنم

باید بگی فقط سن من. میره بالا. تو‌فریز. میشی؟ ازدواج. قسمته. و دست  خدا به سن من  چیکار داری؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شوهر منم یه شوخی میگه کسی نمیگرفتت دلم سوخت برات حالا ازش سرترم ها

میگفتی. اگه. امان. میدادی. میومد. هجده سالگی  انتظار داشت صف بکشن؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم