بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه ای که بد باشه پدر و مادر رو بدبخت میکنه مثل بچه ای که دزد شه
بچه هایی که مشکلات ژنتیکی دارن یا معلولیت دارن بد نیستن ولی پدر و مادر زجر میکشن بچه هم زجر میکشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ولی اگه خانواده ی موجه و خوبی باشن بله. باعث هدف دار شدن مسیر زن و مرد میشه
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
خیلی فرق کرده. مثلاً من امسال کنکور دکتری شرکت کردم و نتیجه رو با دختر کوچولوم که توی بغلم بود دیدم. با اینکه برای من قبولی توی اون رشته خیلی خیلی مهم بود ولی نشد و من با وجود دخترم واقعا قوی بودم. وجودش اون حس بد رو کم رنگ کرد