2777
2789

نه خوشبختی میاره نه بدبختی

همه چیز به دید خود آدم برمیگرده

من کلا بچه دوست نداشتم و به خاطر حرف مردم و شوهرم بچه دار شدم

الان عاااااشق دخترمم،از خنده هاش لذت میبرم ،حضورش تو خونه برام دلگرمیه،همین که صدام میزنه مامان قند تو دلم آب میشه و در کل حس خیلی شیرینیه که تجربش واقعا لذت بخشه

اما از طرفی نگه داری از بچه واقعا سختی های خودش رو داره

حتی بارداری هم بنظرم حس شیرینیه ،من توبارداریم خیلی ویار نداشتم برای همین گاهی دلم برای بارداری هم تنگ میشه

البته دختر من فعلا ۲۰ ماهشه از چالش های پرورش نوجوون خبر ندارم احساس میکنم اون موقع یکم سخته

نه 

همون دوزار پولی هم که برای خودمونم کم بود دیگه وجود نداره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ارزش های آدم ها متفاوته من از اینکه بچه ای داشته باشم بهش عشق بدم دوستش داشته باشم کمکش کنم رشد کنه اثر گذاری رو بهش یاد بدم رشد کردن و رشد دادن رو بهش یاد بدم  برام معنا بخشه و حس اثرگذار بودن بهم میده 

لذت میبرم از رشد شون هر مهارت و عادت جدیدی که ایجاد میکنم براشون بهم حس شکوفایی میده ولی اینکه بگم صرفا بچه داشتن مساوی احساس خوشبختی اینطوری نیست

نگرشت توی هر موضوع روی احساست اثر گذاره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ی همسایه داریم به شدت خسیسسسسسسبچه سومش الان سه سالشه اینقدر ضعیف کوچیک لاغر اصلا بهش نمیرسن بعد ای ...

من‌خواستگارای سابقم بچه سوم وچهارم دارن الان خداروشکر ردشون کردم اعصاب بچه زیاد ندارم 😂😂

برای من آورد مادر شدن بهترین اتفاق بعد از ازدواج و کلا همه زندگیم بود نه که شرایط زندگیم تغییر کنه ولی بهترین حس دنیا رو از بچه هام میگیرم هر لحظه که نگاشون میکنم با همه وجودم کیف میکنم شاید اینکه خیلی سخت مادر شدم هم تو این حس تاثیر داشته باشه

ی همسایه داریم به شدت خسیسسسسسسبچه سومش الان سه سالشه اینقدر ضعیف کوچیک لاغر اصلا بهش نمیرسن بعد ای ...

چه حرفیه میزنید

منم دو تا بچه هام بشدت لاغر و ضعیف هستند.

همیشه بهترین غذا میخورن. ولی کلا کم غذا میخورن.

ماهی یک بار جگر براشون میخرم و کباب میکنم

گوشت گوسفندی چرخ میکنم براشون کباب تابه ای میپزم.

آب میوه خودم براشون میگیرم که سالم باشه. آب طالبی آب هویج آب پرتقال کلی وقت می‌زارم خودم براشون درست میکنم.