2777
2789

من میخاستم بگم حق طلاق میخام و مهریه هم حداقل پنج سکه ولی نزاشت بقیشو بگم گفت میخای زندگی کنی یا طلاق بگیری؟ خلاصه که قبول کرد ولی گفت حق طلاق بدم نباید مهریه ای نوشته بشه 

شرایط کلی هم اینجوریه: من دیپلم دارم و شاید دانشگاه هم برم با دانشگاه رفتنم مشکلی نداره چون دانشگاهم فنی هست و دخترانه هست ‌‌‌‌‌.. کار هم اگه محیط زنانه باشه مشکلی نداره ولی جایی پسر باشه اومرن نمیزاره ... ما الان دوستیم... دوسش دارم ولی تح دلم میگم نکنه بعدن مورد بهتر و مناسب تری ببینم پشیمون بشم ... چون سوادش کمه تا ۶ خونده فک کنم ... شغلش هم با نیسان میوه میفروشه تو خیابان ...‌سابقه دعوا و دیه دادن هم داره ... سن هردومون یکیه ۲۲ ایم 

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 

حق طلاق ی چیزه

بحث مال و اموال و مهریه یچیز دیگه

بگو مهریه نمیدی پس تنصیف اموال بده 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق ی چیزهبحث مال و اموال و مهریه یچیز دیگهبگو مهریه نمیدی پس تنصیف اموال بده

تا اسم حق طلاق آوردم از مهریه ترسید گفت بیخیال مهریه شو تنصیف اموال چی هست اومرن نمیده 

همیشه واسم سوال بود که یسری دخترا چجوری بدون هیچ اجباری راضی میشن با یه کسی که هیچ ویژگی نداره نه پول نه قیافه نه اخلاق ن قد و هیکل ازدواج کنن تازه بعد ازدواجم نمیرن دانشگاه کلی محدودیتو میپذیرن و حقی هم ندارن تازه سنشونم کمه و حتی مدرسشونم تموم نکردن دو تا بچه زاییدن

عزیزم برو دانشگاه و سرکار با یه مورد بهتر ازدواج کن

اصلا طرف اجازه نداده شما صحبت کنی

سریع هیجانی واکنش نشون داده 

ممکنه توی زندگی هم اختلاف نظر پیدا کنید واکنش هیجانی نشون بده و تصمیم غیر منطقی بگیره

یا خداااا خانوادت میدنت به این

عمرا ✅

بعدا✅

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
همیشه واسم سوال بود که یسری دخترا چجوری بدون هیچ اجباری راضی میشن با یه کسی که هیچ ویژگی نداره نه پو ...

قیافش خوبه به دلم میشینه اخلاقش هم خوبه نازم و میکشه ولی روش دو دلم 

رو دست خانوادت موندی؟

یه لقمه نون سر سفره خانوادت نیست بخوری؟

حق طلاق رو بدون مهریه میخوای چیکار؟

مثلا فردا خیانت کنه میخوای چیکار کنی؟ مهریه هم نداشته باشی میگه برو خونه بابات ، طلاقتم بگیر

قیافش خوبه به دلم میشینه اخلاقش هم خوبه نازم و میکشه ولی روش دو دلم

میخوای با زندگیت بازی کنی الکیه؟ بعد فردا میای میگی نمیدونم اخلاق نداره خسیسه نمیذاره برم بیرون 😐