من میخاستم بگم حق طلاق میخام و مهریه هم حداقل پنج سکه ولی نزاشت بقیشو بگم گفت میخای زندگی کنی یا طلاق بگیری؟ خلاصه که قبول کرد ولی گفت حق طلاق بدم نباید مهریه ای نوشته بشه
شرایط کلی هم اینجوریه: من دیپلم دارم و شاید دانشگاه هم برم با دانشگاه رفتنم مشکلی نداره چون دانشگاهم فنی هست و دخترانه هست .. کار هم اگه محیط زنانه باشه مشکلی نداره ولی جایی پسر باشه اومرن نمیزاره ... ما الان دوستیم... دوسش دارم ولی تح دلم میگم نکنه بعدن مورد بهتر و مناسب تری ببینم پشیمون بشم ... چون سوادش کمه تا ۶ خونده فک کنم ... شغلش هم با نیسان میوه میفروشه تو خیابان ...سابقه دعوا و دیه دادن هم داره ... سن هردومون یکیه ۲۲ ایم
کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه واسم سوال بود که یسری دخترا چجوری بدون هیچ اجباری راضی میشن با یه کسی که هیچ ویژگی نداره نه پول نه قیافه نه اخلاق ن قد و هیکل ازدواج کنن تازه بعد ازدواجم نمیرن دانشگاه کلی محدودیتو میپذیرن و حقی هم ندارن تازه سنشونم کمه و حتی مدرسشونم تموم نکردن دو تا بچه زاییدن
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕