2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۸ سال گذشتهاوایل این حسو نداشتم ،یکی دوساله اینجورشدم

خب حق داری یکی بیار

ولی همون یدونه رو بزرگ کنی تحویل جامعه‌ بدی کار بزرگی کردی 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

چه حرفیه میزنیدمنم دو تا بچه هام بشدت لاغر و ضعیف هستند.همیشه بهترین غذا میخورن. ولی کلا کم غذا میخو ...

داداش من پبش اینا زندگی کردم بچه آرزو داره میگه مامان تروخدا سوپ درست کن درست نمیکنه اونی که میگی مال شماس مشگل خورمونیه و چیزای دیگه

ایم بدبختا فقط غذای حاضری مثل گوجه خیار و پنیر میخورن ماهی ی بار برنج درست نمیکنه براشون 

نه کار بر جدیدم نه قدیم

خودت چی فکر میکنی 

اگه شوهر خیانت میکنه یا خسیسه یا ... خب معلومه خوب نمیشه

کلا بچه لازمه زندگیه وقتی زندگیت زندگی نیست نه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

آمادگیشو دارم کاش خدا زودتر بده چون هرچقدر منفی میشه بیشتر افسرده میشم

عزیزم نگران نباش خدا حتما میده 

اصلا هم ناراحت نشو اگر نشد هم چاره داره کلی راه کمک باروری و پزشک هست

بنظرم کسی که پول نداره  نباید بچه بیاره و اون بچه رو شریک بدبختیاش کنه چون بچه های طفل معصوم کلی آرزو و انگیزه دارن ولی وقتی والدین پول نداره براشون خرج کنه بی انگیزه و افسرده  میشن  اونا دلشون خیلی چیزا میخواد 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم