2777
2789
عنوان

کیا با سوابق رفتن دانشگاه

317 بازدید | 38 پست

چطوری بود ؟

رفتید دانشگاه آزاد رشته هایی که بدون کنکور ارائه میداد ثبت نام کردید یا زمان انتخاب رشته الویت بندی کردید یکی قبول شدید بعد رفتید 

بعد من دیپلم تجربی دارم میتونم رشته های هنری بخونم ؟ یا فنی

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

باید انتخاب رشته کنی 

بله همه رشته های با سوابق رو میشه 

رشته های خوبی هم تو دانشگاه ازاد هست که میتونی بخونی

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

باید انتخاب رشته کنی بله همه رشته های با سوابق رو میشه رشته های خوبی هم تو دانشگاه ازاد هست که میتون ...

ممنون دعا کن بتونم برم دانشگاه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دعا کن بتونم برم دانشگاه

انشالله موفق باشید

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

دفترچه هنوزنیومده متاسفانهثبت نام هم دیروز باید میذاشتن سنجش نزدن

پس همین روزا شروع میشه حواسم باشه ممنون

پس همین روزا شروع میشه حواسم باشه ممنون

اره قبلا گفتن ۸ ام ینی دیروز ولی الان افتاده عقب شده ۱۱ ام 

مرتب شنجش و چک کن ببین دفترچه رو هرموقع زدن میتونی ببینی چه شهرا و دانشگاه هایی دارن رشته ای ک میخوای رو

خواهش میکنم 

تو چه رشته ای میخوای بری ؟معدلت چن بود 

من دانشگاهو ک پرسیدم گف ظرفیت محدوده هرکدوم و بخوان انتخاب میکنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

اره قبلا گفتن ۸ ام ینی دیروز ولی الان افتاده عقب شده ۱۱ ام مرتب شنجش و چک کن ببین دفترچه رو هرموقع ز ...

سال دوازدهم مریض شدم نهایی ها رو فقط در حد پاس مینوشتم میومدم خونه معدل کتبی نهاییم خیلی ترسناکه نزدیک یازده معدل دیپلم هفده برای این میترسم نتونم برم دانشگاه

میخوام عکاسی بخونم اگه بشه 

اهنگسازی خیلی رشته خوبیه موفق باشی:)💚✨من اگه خانوادم راضی میشدن اولویتم این رشته بوو

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

سال دوازدهم مریض شدم نهایی ها رو فقط در حد پاس مینوشتم میومدم خونه معدل کتبی نهاییم خیلی ترسناکه نزد ...

انشالله میتونی این رشته رو با معدل پایین هم فکنم قبول کنن بعضی دانشگاه ها 

اهنگسازی خیلی رشته خوبیه موفق باشی:)💚✨من اگه خانوادم راضی میشدن اولویتم این رشته بوو

آهنگسازی با کنکوره دانشگاه خوب آزمون عملیش خیلی باید حرفه ای باشم هنوز به اون سطح نرسیدم دانشگاه علمی کاربری نوازندگی داره که علمی کاربردی دوست ندارم میخوام لیسانس عکاسی بگیرم بعد که کنکور هنر بدم دانشگاه تهران آهنگسازی بخونم

آهنگسازی با کنکوره دانشگاه خوب آزمون عملیش خیلی باید حرفه ای باشم هنوز به اون سطح نرسیدم دانشگاه علم ...

اره متاسفانه 

عزیزمم 💚

خوابگاه میری ؟

اره متاسفانه عزیزمم 💚خوابگاه میری ؟

اگه شهر دیگه قبول شم آره خوابگاه میرم امیدوارم خوابگاه داشته باشن رشته های با کنکور چون دوست دارم تجربه کنم 

اگه شهر دیگه قبول شم آره خوابگاه میرم امیدوارم خوابگاه داشته باشن رشته های با کنکور چون دوست دارم تج ...

مراقب هم خوابگاهیات باش یسریاشون ...دیگه خوددت درجریانی ادم با ادم فرق داره 

مرتب سنجشو چک کن دفترچه ببین اومده یا نه