2777
2789
عنوان

بهترین سن برای روابط عاشقانه💖

159 بازدید | 35 پست

چه سنی هست؟؟

بنظر خودم ۱۵-۱۶ سال خیلی زوده و آدم خام و بی تجربه هست از طرفی ما تا وقتی جوونیم جذابیت دارم و بعدش…

علاوه بر این اکثرا ۱۵ سالگی رل میزنن و‌ اگه ما تو این سن ایکار رو نکنیم یجوریه (انگار عقب مونده ایم از نظر اونا)

نظر شما چیه؟؟؟؟

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر18 واقعا زوده

نظر منم همینه واقعا🫂

اما الان ۱۴ ۱۵ ساله ها رل و اکس و نکس و بی اف و جی اف و …. صدتا کوفت و زهرمار دارن🤦🏻‍♀️😅احساس عقب موندگی میکنم

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

نظر منم همینه واقعا🫂اما الان ۱۴ ۱۵ ساله ها رل و اکس و نکس و بی اف و جی اف و …. صدتا کوفت و زهرمار د ...

چند سالته؟

اونارو ول کن گلم اونا بچن بخاطر هیجانات سنی و گوشی و صفحات مجازی شکل گرفته و در آینده ضربه خیلی بدی خواهند خورد

۲۰ به بعد

مرسی قشنگم💖

الان حرص من اوناییه که چندین سال ازم کوچیکترن و چندین روابط عاشقانه داشتن بعد من تنها پسری که دیدم داداشمه🤣🤦🏻‍♀️

بدترین سن ۱۶ تا ۱۷ چون مغز فقط هرمون تولید میکنه وابستگی ها بشدت زیاده ...فقط میگه میخام دیگه ب شرایط فکر نمیکنه

ولی وقتی از ۲۲ برلی خانم و ۲۶ حداقل برای آقایون دیگه از اون حالت بچگانه خارج میشه و بقول معروف هوا تو کلش نیس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چند سالته؟اونارو ول کن گلم اونا بچن بخاطر هیجانات سنی و گوشی و صفحات مجازی شکل گرفته و در آینده ضربه ...

اوهوم🙂مرسی مهربونم🥰

من ۱۹ سالمه

از ۲۰ ، ۲۱ به بعد البته به بلوغ عقلی و عاطفی بسته سخیلیا اونموقعم ندارنش

دقیقااا🥲

بنظرم چیزی که بین نوجوونای۱۴-۱۵ ساله هست هوس و وابستگیه نه حس عشق