2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا شانسس دارن🙁

36 بازدید | 2 پست

رفیقمو میگم همه چیشش معمولی 

تیپش قیافش رشتش ولییی

با یه پسر همه چی تموم رفته تو رابطه  طرف هم  خوشگله که حد نداره امیدوارم خوشبخت بشه 🌝

ولی واقعا خوش بحالش  بعضیا بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنیم شانس دارن و پیشوونیییی

یکی رو میشناسم باباش معتاد بوده ولشون کرده.مادرش سه بار ازدواج کرده.آبجیش سه بار ازدواج کرده جدا شده.کل خانواده مادری حتی مادر بزرگ معتادن.حالا شوهر  کرده مهندس مکانیک. پدر شوهر وکیل مادر شوهر دبیر  برادرشوهراشم خارج‌نشین 

واای آره برای منم جای سواله ... یه پسره رو وقتی دیدم چهرش عین اروپایی ها بود ، اصلا یه لحظه از خوشکلیش جا خوردم 😅 خیلیم زرنگه ، نمایشگاه ماشین داره

بعد زنشو دیدم یه چهره ی کاملا معمولی داشت فقط خوش برخورد وتو کارای خونه زرنگ و کاری بود 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.