2777
2789
عنوان

بچها من کند ذهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 37 پست
سه برابر بقیه میخوندم عزیزم :) تو زنگ تفریحا راه رفت و اومد و . و و

میزان ساعت درس خوندن مهم نیست

کیفیت درس خوندن مهمه

فکرت آزاد کن،گوشیت بزار کنار

بی ربط ترین مطالب هم با تمرکز و خلاصه برداری،حداقل برای چند روز میشه تو حافظه سپرد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بطور كلي امروزه اين موضوع مورد قبول همگان قرار گرفته است كه يك برنامة خوب آمادگي جسماني بر چهار جزء ...

سلامتی یا سالمتی؟؟؟؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وسواس مطالعه داری 

ساعت بذار فقط برای  بیست دقیقه کمتر نه ولی خواستی بیشتر کنی به مرور این کار رو بکن 

توی این بیست دقیقه هر عاملی که حواست رو پرت می‌کنه رو دور کن حتی اگر جامدادی حواست رو پرت می‌کنه دورش کن فقط کتاب دستت باشه با یه خودکار

هر چی که فکرت رو پروند بگو ۲۰ دقیقه تمرکز صد میذارم بعد موقع استراحت بهش فکر میکنم حتی اگر پرش ذهنی زیاد داری یه کاغذ بردار یه عنوان از فکرت رو بنویس به مغزت اینو بفهمونی که باشه بعدا به این مسأله فکر میکنم الان برای بیست دقیقه صد خودمو میذارم روی این محتوا

موقع خواندن به هیچ وجه به عقب برنگرد حتی یک جمله بخون رو رد شو فقط کلیت کتاب دستت بیاد اصلا نیاز نیست چیزی ازش یادت بمونه مهم اینه که فقط بدونی در مورد چی حرف میزنه 

۲۰ صفحه رو که خوندی میای مرور فعال می‌کنی،  ور ور از رو خوندن نداریم یه نگاه به عنوان تیتر می‌کنی و توضیح میدید به خودت 

بدون اینکه صفحه رو بخوای جز به جز بخونی فقط به این فکر کن که موضوع چی بود ؟ هر چی می‌دونی رو بکش بیرون از مغزت و یاد بیار 

حالا دیگه شروع می‌کنی به تند خوانی صفحه ای 

صفحه اول رو باز میکنی یه نگاه سریع می‌ندازی و شروع می‌کنی به خودت توضیح دادن هر چی بلد بودی خوبه میری صفحه بعد میری صفحه بعد همینطوری تا تموم شه 

ممکنه ببینی باز نیازه یه مرور فعال دیگه می‌کنی هر چقدر تعداد مرور بیشتر باشه توی لایه های عمیق تر ذهنت میشینه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین عزیزم متن کتاب خوب توضیح نداده بعضی کتابا واقعا بد توضیح میدن حق داری منم 2-3 بار خوندم تا بفهمم چی میگه، برات اینجا خلاصه شو نوشتم، شماهم سعی کن جزوه نویسی بکنی مطالب مهم کتاب و با زبون خودت بنویسی تا راحتتر بخونی و بفهمی

ببین عزیزم متن کتاب خوب توضیح نداده بعضی کتابا واقعا بد توضیح میدن حق داری منم 2-3 بار خوندم تا بفهم ...

خیلی ممنون عزیزدلم اره کل کتاب همینه دارم میدم به هوش مصنوعی که روان تر بنویسه امیدوارم نو برگه بنویسم قبول کنه استاد

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵