2777
2789
عنوان

بچها من کند ذهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست
یه صفحه یه ساعت اول یدور خلاصه وار بخون بعد شروع کن حفظ کردن

مرسی عزیزم😢

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرکز نداری کند ذهن نیستی امتحان کن یه روز صب تا شب گوشی استفاده نکن شب درس بخون میفهمی چقدر خوب متو ...

درسته خیلیم استرس گرفتم الان ۴ صفحه خوندم ولی انگار هیچی نخوندم 😭😭😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

تمرکز نداری کند ذهن نیستی امتحان کن یه روز صب تا شب گوشی استفاده نکن شب درس بخون میفهمی چقدر خوب متو ...

دعا کن خوب بدم عجب غلطی کردم کاش قبلا یه دور میخوندم 

سعی کن دو خط یا یه پاراگراف چند خطی رو خوندی توقف کنی 

همونجور که اجازه داری متن رو هم نگاه کنی سعی کن هر چی به زبان خودت فهمیدی رو اون گوشه‌ش یادداشت کنی نه متن کتابی رو 

اگرم یه پاراگرافی رو متوجه نمیشی به چت جی پی تی بگو اینو خیلی ساده و خودمونی بهم توضیح بده همون حین میره تو مغزت 

در آخرم یه عالمه متن داری که به بیان و فهم خودته و اونا رو مرور کنی ثبت میشه تو ذهنت 

غذهای طبع گرم بخور سردی جات مغز و سرد میکنه خواب تو منظم کن استفاده از گوشی و ... کم کن نتیجه میگیر ...

بطور كلي امروزه اين موضوع مورد قبول همگان قرار گرفته است كه يك برنامة خوب آمادگي جسماني بر چهار جزء

آمادگي در ارتباط با سالمتي جهت افزايش سالمتي و ظرفيت عملي بدن شامل استقامت قلبي – عروقي ، قدرت و

استقامت عضالني، انعطاف پذيري و تركيب بدن تأكيد ميكند

مثلا این متنو نگاه کن اصلا مشخص نیس چی میگه

اگه احساس میکنی واقعا تمرکز و هوشت کمه، از روشای طبیعی و سنتی استفاده کنکندر و مویز خوبن، اگر کم خون ...

بیا پارگرافو نگاه کن فرستادم ببین فقط برا من قابل فهم نیست

بطور كلي امروزه اين موضوع مورد قبول همگان قرار گرفته است كه يك برنامة خوب آمادگي جسماني بر چهار جزء ...

وا راحته که

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .