2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر جاریم بچه بود اینجوری زبون دراز بود درحالی ک جاریم اروم مهربون خانوم یبار من از خونه مانانم اومدم گف توام ک همش خونه مامانتی چخبرته توجمع گف منم بلند گفتم این حرف دهن تو نیستا منم چنبار گفتم همه لبخند زدن😁 الان میگم منم بچه بودم وای خدایا منو غاز کن

❤️❤️❤️

چون هنوز اوایل راه هستین ممکنه بعدا بگن اره فلانی دنبال دعواس با بچه سر بسر میذاره درحالیکه هیچ وقتتتت نمیگن بچهه اینو گفت اونو گفت .

حتی اگ بزنیش هم اون بچه انقد عقده ای و لوسه ک دو روز دیگه میبینی داره پشتت رد میشه لگد بهت میزنه یا وقتی حواست نیست یه مسخره بازی درمیاره ک همه بخندن بهت . 

حقیقتش من جات بودم جواب بچه رو نمیدادم اصلا محلش نده انگار نشنیدی . چون اون بچه رو پر کردن ک بیاد جلوی تو اونا رو بگه . منتها توی حرفات ب مادرشوهرت و جاریت و اینا یه جوری غیرمستقیم برسون . وقتی هم بی هوا میاد تو اتاق ، بلند شو قشنگ از اتاق بیرونش کن در رو هم قفل کن . بی هیچ حرفی .

چون هنوز اوایل راه هستین ممکنه بعدا بگن اره فلانی دنبال دعواس با بچه سر بسر میذاره درحالیکه هیچ وقتت ...

تاالان هیچ جوابی ندادم هی هرسری بی ادب تر میشه اخه🥹

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اسی هروقت رفتی خونه مادرشوهرت ،اونا اومدن اصلا انگار نه انگار که این بچه ها وجود دارن ،اصلا نگاهشون نکن ،کلا نادیده بگیرشون ،هر وقت اینجوری داره دهنشو باز میکنه سریع رو به شوهرت یا پدر شوهر مادرشوهرت یه سوالی کن یه حرف بنداز ،انگار که نشنیدی ،،ببین یه چیزی بگم اینا منتطرن تو کوچکترین اعتراصی کنی تبدیل به یه شر کنن ،شک نکن هم پدرش هم مادرش البته با توجه به اخلاقشون که گفتی ،،منم عروس یکی از شهرهای شمالی شدم که این مدلی زیاد دیدم توشون .مازندرانیا از این اخلاقا زیاد دارن ،توشون عجیب و عریب خوب پیدا میشه که دلت میخواد جونتو براسون بدی از بس با معرفتن یه سریاشون دقیقا همین اخلاق خانواده جاریتو دارن ،منتطره یه جرقه برای دعوان،،،اصلا نباید با یه بچه بی تربیت دهن به دهن بشی ،خودتو هیچوقت هم سطح و ردیف همچین کسایی پایین نیار