2777
2789

من امسال که هدفم فرهنگیان  بود با تراز خوب دعوت به مصاحبه شدم اما از مصاحبه رد شدم و الان تصمیم به پشت موندن دارم و با هدف رتبه برتر شدن و فرهنگیان دیگه برام اولویت نیستش چند وقتیه خیلی خوب دارم میخونم اما خیلی میترسم. میترسم از پشت موندن و بهم میگن انتخاب رشته کن دانشگاه خوب قبول میشی اما من اهداف بزرگتری دارم. شما میشناسین کسی و که پشت مونده باشه و رتبه برتر شده باشه؟ در حد دو رقمی اینا

کاربر قدیمی سایتم که مجدد با خط جدید ثبت نام کردم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره نامزدم از 7 هزار به 500 رشته تجربی شده بود

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من با پشت موندن به شدت مخالفم به نظرم امسال انتخاب رشته کن بره بله رحمان رستگاری اگه اشتباه نکنم

چرا مخالفی خودم تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم یه دلم میگه پشت بمونم از یه طرف نمیدونم چطوری انتخاب رشته کنم همش شبانه بزنمکه بعدا بتونم پشت بمونم یا روزانه هم بزنم

یکی از همکلاسی هام پرستاری می‌خوند ولی ترسید و بعدش فرهنگیان قبول شد.خیلی‌ ها رتبه سال بعدشون بدتر ه ...

بدتر میشه چون نمیخونن دیگه

چون پایه خیلی قوی تره برای کسی که بخونه 

کاربر قدیمی سایتم که مجدد با خط جدید ثبت نام کردم 😊