2777
2789
عنوان

مهریه تون چقدر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌عزیزم خانواده خودتو چطور راضی کردی؟ حقوق دیگه ای هم‌گرفتی؟فقط ۸ تا یا سفر و طلا هم بود؟

من هم خودم هم شوهرم مذهبی بودیم شوهرمم چون معتقده مهریه رو باید بعد ازدواج پرداخت کرد گفت باید مبلغی باشه که بتونم بهت بدم و حدودا دوساله بهم داد مهریمو زمان زندگی  طلاام یه سرویس سبک‌داشتم 

خانوادمو بابام اول گفت ۱۱۴تا شوهرم گفت من ۱۱۴تا رو نمیتونم بدم میگم که چون معتقد بود مهریه زن بدهکاریه که باید اولین فرصت بهش بدی برعکس تفکر اغلب جامعه که فکر‌میکنن مهریه برای روز طلاق و این چیزاست 

من هم خودم هم شوهرم مذهبی بودیم شوهرمم چون معتقده مهریه رو باید بعد ازدواج پرداخت کرد گفت باید مبلغی ...

بله دقیقا .شوهرم منم میگه مهریه یه دینی باید اول تا اخر به زن بدی. گفتم خودت میفهمی خوب بده🤣

کو پولش همین14تاهم نداره با گرونی سکه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تو این کشور زن هیچ نداره ن حق طلاق ن حق مسکن ن حق تحصیل ن حق خروج از کشور بچه هات رسما میگن واسه مرد هست 

مهم نیست تو حامله شدی زاییدی شیر دادی بزرگ کردی 

تو خونش کار میکنی حقوق ثابتی نداری 

بیمه ای از خودت نداری 

بیمت کنه تحت پوشش اونی 

بخوای همون مهریه بگیری باید مالیات بدی سالی یه سکه بندازه جلوت اونم هزار بار کشوندنت دادگاه بابت تاخیر پرداخت مهریه 

بعد فاز روشن فکری برمیدارید ک حس خوبی ب مهریه ندارید 

همین ی موردم ک نصف و‌نیمه واسه زن در نظر گرفتن 

شما شاکی هسی 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

من هم خودم هم شوهرم مذهبی بودیم شوهرمم چون معتقده مهریه رو باید بعد ازدواج پرداخت کرد گفت باید مبلغی ...

چقدر عالی عزیزم ببخشید کنجکاوی کردم، میشه لطفا بگی چکار کردی که خانوادت راضی شدن؟ سخت بود؟ و اینکه لطفا بهم بگو فقط همین بود؟ حقوق خاصی هم درخواست کردی؟ آخه میخوام اگه ازدواج کردم همینکارو کنم ولی حس میکنم بحث میشه و همینطور نمیدونم حقوق موقع عقد چیا باید باشه و اینکه آیا رفتار همسر محترمتون بعد این موضوع تغییر نکرد مثلا موقع بحثو اینا حرف بدی نزد که مهریتونم دادن و..؟

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

حق طلاق جزو حقوق انسانی ماست و میتونه از شروط ازدواج باشه بازم حق طلاقم بدن نباید از مهریه گذشت

به هیچ عنوان نمیگم از مهریه باید گذشت من خودم الان در شرف طلاقم و بهتر درک میکنم کسی که حق طلاق نداره چه قدر سخت میگذره بهش مهریه ام که الان قسط بندی میکنن سالی یک سکه میگم حتی مهمتر از مهریه حق هایی هست که باید گرفت و کسایی که میگن مهریه کم میگم زیر چهارده اصلا نذارید خودم صد و چهارده مد نظرم هس