2777
2789
عنوان

مهریه تون چقدر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 99 پست
چقدر عالی عزیزم ببخشید کنجکاوی کردم، میشه لطفا بگی چکار کردی که خانوادت راضی شدن؟ سخت بود؟ و اینکه ل ...

من راستش اجازه ندادم خانوادم برام تصمیم بگیرن من حتی به خواست خودم عروسی هم نگرفتم 

بنظرم این موضوع بستگی به طرف مقابل هم داره باید ببینی اونم اعتقادش همینه یا نه 

بعد اینکه خانوما مهریه رو به عنوان یه اهرم فشار استفاده میکنن خیلی زشته چون به نوعی خودشونو میبرن زیر سوال 

به هیچ وجه دعوا ام داشتیم ولی اصن از این حرفا نزده تاحالا اتفاقا خیلی هم با خوبی و خوشحالی مهریمو داد 

اینا یه چیزاییه که راستش بین اکثر ادما فراموش شده مهریه براشون شده عنصر تهدید بنظر من اگه یه مردی بد باشه و بخوای به زور مهریه اذیتش کنی اصن فایده نداره اینکه مهریت کم باشه و زندگی‌خوبی داشته باشی خیلی شیرین تره چون میدونی از سر ترس و ناچاری نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر عالی عزیزم ببخشید کنجکاوی کردم، میشه لطفا بگی چکار کردی که خانوادت راضی شدن؟ سخت بود؟ و اینکه ل ...

نه من هیچ حقوق خاصی درخواست نکردم 

الانم ۵سال از ازدواجم میگذره درسمم ادامه دادم مهر میرم دانشگاه 

من راستش اجازه ندادم خانوادم برام تصمیم بگیرن من حتی به خواست خودم عروسی هم نگرفتم بنظرم این موضوع ب ...

چقدر عالی عزیزم من خیلی خوشم اومد💚😍نگاه پرمهر امام زمان عج به زندگیت قشنگم

عکاسی عروسی رو چکار کردین اینم میگی لطفا

من دوست مذهبی ندارم اطرافم اگه دارم یه جور دیگن 

اگه اینجا سختته یا میترسی آشنا ببینه اجازه دارم درخواست دوستی بفرستم؟

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

نه من هیچ حقوق خاصی درخواست نکردم الانم ۵سال از ازدواجم میگذره درسمم ادامه دادم مهر میرم دانشگاه

چقدر عالی 😍💗🌷خدایی بهت افتخار میکنم چقدر شخصیتتو دوست دارم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چقدر عالی عزیزم من خیلی خوشم اومد💚😍نگاه پرمهر امام زمان عج به زندگیت قشنگمعکاسی عروسی رو چکار کردی ...

ممنون عزیزم ....من عروسی نگرفتم راستش عکسم نگرفتم اتلیه و اینا نرفتم کاملا ساده بود همه چی فقط توی محضر فامیل شوهرم دوربین داشت عکس گرفت عکاسی ها معمولا توشون نیروی آقا هست مگر اینکه استثنا پیدا بشه 

مرسی عزیزم لطف داری الان دوره زمونه حوریه که به امثال من میگن اسکل 😂😂

نه عزیزم اشتباهه دور از جونت💗البته بگم هرکسی لایق نیست درک این موضوعاتو داشته باشه😍من که خیلی خوشم اومد

همه بگن اسکل ولی یه نفر نمیگه اونم خدا و اهل بیت و امام زمان عج

بله. انشاالله قسمتت بشه یکی ک‌ به دلته بعضی فقط میگن پول

میدونی یجوراییم بیخیال ازدواجم و امیدی ب ازدواج ندارم چون ادم خوب واقعا کم هست ادم پاک با خانواده و خوش اخلاق

درخواست دوستی قبول نمی کنم.